Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel
Vind tekstbureau Formule M op Social Media of mail ons via de envelop:
Facebook
Twitter
Website
Email

Zit jij al op Google Mijn Bedrijf?

Ondernemers opgelet. Ook als je eigenaar bent van een horecabedrijf of een winkel! Want, zit jij al op Google Mijn Bedrijf? Wist je dat je jouw onderneming gratis kunt inschrijven en daarmee beter online vindbaar wordt? Via onderstaande blauwe knop kom je in het blogverhaal over hoe je je bedrijf kunt inschrijven.
Lees hoe je je gratis inschrijft

Deel je verhaal

Standaard staat er in MailChimp: "Deel je verhaal", zodra ik begin met het opstellen van de volgende mailing naar de verzendlijst van tekstbureau Formule M. En laat dat nu net altijd de kern van mijn business zijn en van mijn boodschap aan jullie.

Waar kan ik je mee helpen?

Die boodschap roep ik al 16 jaar. En nog steeds geef ik met veel plezier tips over schrijven, social media, vindbaarheid op internet en storytelling. Een service die je zo maar in je mailbox krijgt of aantreft op mijn account op social media.

Wat zoek je?

Mijn vraag is: Waar ben je naar op zoek? Welke informatie ontvang jij graag in je mailbox? Want ik wil natuurlijk wel nuttige informatie blijven geven. Dus laat het mij weten en neem contact op via de envelop hier boven in de header. Of via onderstaande knop.

Ja, ik heb een vraag!
Ben je op zoek naar tips over schrijven, social media, vindbare teksten op je website (SEO), het vertellen van je bedrijfsverhaal (storytelling)? Bekijk dan eens de blogsite van tekstbureau Formule M.
Verder in deze mailing een update over waar Formule M zich mee bezig houdt en voorbeelden van opdrachtgevers die ik hier onder in het zonnetje zet. Daar kan jouw bedrijf ook tussen komen staan!
Naar de blogsite van Formule M

Update

Voor wie het interesseert, lees vooral verder. Formule M heeft een aantal mooie opdrachtgevers.
Hieronder deel ik de vruchten van mijn noeste arbeid. Lees ook het nieuws van Formule M via de knop.
Lees het nieuws over Formule M
Logo van HAN university of applied sciences

Artikelen voor de HAN

Sinds eind vorig jaar schrijft Formule M regelmatig voor de website van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Veel interviews, maar ook over onderzoek en evenementen van de hogeschool. Er gaat een wereld voor mij open!

Een voorbeeld van een artikel voor de HAN
compilatie van foto's gemaakt in canva voor cafe Jos

Meesterschenkerij

Er zijn maar weinig cafés die zich meesterschenkerij kunnen noemen. Café Jos in Nijmegen is daar eentje van. Lees meer over dit café waarvoor Formule M de social media posts verzorgt. Een plek waar zij al sinds de studententijd komt.

Meer over Café Jos
Logo Makelaardij De Parel in Amersfoort

Makelaardij

De Amersfoortse makelaardij De Parel is recent toegevoegd aan de werkportefeuille van Formule M. Voor de teksten op Funda mag ik losgaan met storytelling. Kijk op de nieuwspagina voor de verhalen. En op Funda voor informatie over De Parel.

De Funda-pagina van De Parel
Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
Copyright © 2023 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp