Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel

Focus

Focus is een van de belangrijkste dingen als je wat wilt bereiken in je leven, je werk en eventueel in je studie. Dat begint al vroeg. Want als kind weet je al waar je goed in bent.

Talent

Sommigen zijn goed in sport. Anderen in praten. Of je bent goed in leren en studeren. Je hebt een talenknobbel of je bent heel erg creatief. En soms ben je het allemaal.

Kiezen

Toch is onze tijd (toen en nu) beperkt. Dat betekent keuzes maken. En dat is soms best moeilijk als je veel leuk vindt om te doen en je in een groot aantal dingen goed bent.

Zelf heb ik altijd al moeite gehad in kiezen. In een kledingzaak kiezen uit een partij leuke kledingstukken? Dan neem ik ze eigenlijk het liefste allemaal mee. Een studie kiezen? Ik wist alleen, dat ik goed in talen was en dat ik geen zin had om mij te verbeteren in de talen die ik al kende. Ik wilde een nieuwe taal leren. Maar welke?

Familiebedrijven

Ook nu kom ik het vaak tegen, dat niet weet wat ik moet kiezen. Voor wie wil ik eigenlijk werken? En waarom? Gelukkig ben ik al een tijdje bezig en heb ik mogen proeven van vele smaken. En weet ik waar ik mij het meeste thuis bij voel. Waar mijn hart ligt. Zo is familie altijd belangrijk voor mij geweest.

Familiegevoel

Specifieker: het familiegevoel. Daarom weet ik nu, waar ik het liefste mijn opdrachtgevers zoek: bij de familiebedrijven.

Formule M kiest Familiebedrijven

Stel, je hebt een bedrijf opgericht met een familielid. Jaren geleden al. Je herinnert je die begintijd nog goed. En hoe het steeds beter is gegaan met jullie organisatie. Hoe het gegroeid is. Daar zit vaak een verhaal achter die het waard is om te delen. En delen kan via storytelling.
Ik kies familiebedrijven. Niet alleen om er mijn spullen te kopen, de reparaties te laten doen of andere diensten af te nemen. Maar vooral, omdat het een veilig en betrouwbaar gevoel geeft. Het familiegevoel trekt mij erg aan. En de verhalen die daarachter verborgen liggen.
Lees waarom ik graag voor familiebedrijven wil werken

Dubbel account op Instagram?

Als je twee accounts op Instagram hebt, kan dat verwarring veroorzaken bij je achterban. Maar hoe voeg je ze samen? En dan het liefst met zo min mogelijk verlies aan volgers. Ik zocht het voor je uit.

Hoe breng je dubbele accounts samen? Lees het hier.

Tips voor Storytelling

Storytelling is belangrijk voor (online) zichtbaarheid. Zoek je tips voor storytelling? Lees dan verder. 

Lees meer

Is Big Brother Watching You?

Op dit moment ligt het onderwerp privacy nog gevoeliger dan anders. De overheid wil in de coronacrisis graag maatregelen nemen ter bescherming van onze gezondheid. Maar in hoeverre tast zij daarmee onze vrijheid aan?

Meer over privacy in coronatijd

Concurrentie en SEO

Weet wie je concurrent is. Dan weet je wat er speelt. Geef vervolgens je eigen draai aan jouw benadering, zodat je jezelf kunt onderscheiden. En gebruik na zoekwoordenonderzoek de juiste woorden en zinsneden die jouw zoekers ook gebruiken. 
Meer over concurrentie en SEO
Kijk ook even naar de nieuwe initiatieven van het samenwerkingsverband met Christel Pillich van Wimpel Websites, het Social Media Duo! En lees de Veelgestelde Vragen!
Bekijk de FAQ
Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
RSS
Copyright © 2020 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp