Copy
Workshop nieuwsbrieven schrijven op 18 april!
Bekijk deze mail in je browser
De komende maand ziet een nieuwe samenwerking het licht: het Social Media Duo! Charles van Lieshout en ik gaan workshops geven op het gebied van online communicatie (zie helemaal onderaan). Voordat ik daar uitgebreid op inga eerst een update van de bezigheden van dit tekstbureau. En natuurlijk de hoognodige tips.

Formule M is tegenwoordig betrokken bij de Digidesk van De Gelderlander. Daar plaats ik stukken op de website. Dus het zou zo maar kunnen zijn, dat je een artikel van mij leest als je op de digitale krant van De Gelderlander kijkt!
 

Tot ongeveer 8 jaar geleden was ik freelancer voor De Gelderlander. Toen ik onlangs hoorde, dat de krant weer mensen zocht, bedacht ik mij geen moment. En wat is leuker dan al die journalisten, die ik nog van vroeger ken, weer de hand te mogen schudden en de spanning en sensatie van de dagbladjournalistiek weer aan den lijve te mogen ondervinden! Genieten, hoor.

Dat betekent niet (NIET), dat ik geen tijd meer heb voor mijn gebruikelijke opdrachtgevers. Dat blijft gewoon doorgaan. Ik ben dan ook maar gemiddeld 2 dagen in de week bezig "op de krant", zoals dat heet.
 

Websites online!


Twee websites van klanten van mij zijn live gegaan de laatste weken. De laatste website is nog niet helemaal af. De eerste wel. Barbara Croonen kun je overigens ontmoeten in de Stevenskerk aanstaande zondag 3 april van 11 tot 17 uur tijdens de beurs Voor'tLevend, over leven en afscheid.
 

Blogs

Wil je weten, wat ik zoal heb geschreven? Lees dan de blogs op mijn websites. Dit keer speciale aandacht voor de digitalisering van de overheid. Als communicatieadviseur heb ik veel voor gemeenten, Politie, Defensie en Rijkswaterstaat gewerkt. Vandaar mijn speciale belangstelling voor overheidscommunicatie. Kijk voor meer informatie ook eens even op de nieuwspagina van tekstbureau Formule M. Want er zijn nog veel meer spannende dingen gebeurd, die ik niet allemaal in deze e-mail heb kunnen zetten.
 

G1000

Verder hou ik mij bezig met dit project:

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers.
Dus wie zich geroepen voelt om mee te werken aan dit ambitieuze plan om zoveel mogelijk Nijmegenaren bij elkaar te krijgen en met elkaar in contact te komen tijdens een gezamenlijke maaltijd, meld je bij mij aan! Woensdag 13 april is er overigens vanaf 19.30 uur in de Allesbinder aan de Weurtseweg 150 in Nijmegen nog een bijeenkomst over dit en andere projecten in het kader van de G1000. 
 

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van Wordpress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.

Bekijk ook het aanbod van diensten, waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt.
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Video
Ik meld mij aan voor de workshop!

Workshop

Voor wie meer wil weten over het schrijven van nieuwsbrieven, kom ook naar de workshop van het Social Media Duo! In 5 stappen leren wij je hoe je een nieuwsbrief moet samenstellen en, als het goed is, loop je met de eerste aanzet voor een mailing de deur uit. Ook geven we allerhande tips voor het opbouwen van een verzendlijst en hoe je meer abonnees kunt krijgen.
 
Aankondiging Workshop MailChimp

De eerste workshop voor MailChimp vindt plaats op maandag 18 april in Wijkcentrum Titus Brandsma in Nijmegen. Aanmelden kan op https://socialmediaduo.wordpress.com/workshop-mailchimp/

Posted by Socialmediaduo on Monday, March 21, 2016
 

Tips

Voor wie alvast een voorproefje op de workshop wil een paar linkjes naar een paar oude blogs over het schrijven nieuwsbrieven. Mocht het naar meer smaken, meld je dan vooral aan!

Ik meld mij aan voor de workshop!
Logo Formule M Copyright © 2016 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest