Copy
Hoe krijg je meer bekendheid?
Promotie, reclame, branding
Bekijk deze mail in je browser

Hoe promoot jij je bedrijf het beste?

 

Over reclame, branding en onderscheid


Net terug van vakantie in de Ardennen. Een week bijtanken, relaxen, nieuwe indrukken opdoen, genieten. Dat laatste gaat vaak gepaard met een glas wijn of Belgisch bier. En de gastronomie draagt er ook aan bij.

Na zo'n pauze is het voor mij altijd even moeilijk om weer op gang te komen. Gelukkig is mijn agenda (nog) redelijk leeg en kan ik rustig de dieselmotor weer aanzetten.

Maar als ik eenmaal op gang ben dan kom ik ook goed op stoom.

Ondertussen loopt de agenda weer vol, maar gelukkig niet over. Het is weer tijd voor het geven van instructie in sociale media, de promotie van #storytelling en van @SocialDoubleNL.
 

Storytelling

Over storytelling - het vertellen van een bedrijfsverhaal - heb ik al wat geschreven in de vorige nieuwsbrief.

En - zoals dat meestal gaat - mijn idee krijgt langzamerhand steeds meer vorm. Mede dankzij de gesprekken die ik heb tijdens het netwerken en met de mensen die ik ontmoet.

Familiebedrijven

Mijn ogen beginnen te glanzen bij de gedachte, dat ik over familiebedrijven mag schrijven en diep in de geschiedenis van bedrijven mag duiken. Dat ik hun verhalen op creatieve wijze mag verwoorden. Zoals in een sprookje, als historisch verhaal of op de manier van een spannende thriller.
 

Huisstijl

Of dat ik het persoonlijke verhaal van een medewerker of de oprichter van een bedrijf overbreng en precies de juiste toon kan aanslaan die past bij de huisstijl van de onderneming.

Vandaar mijn vraag aan jou: hoe pak jij je promotie aan? Heb je er wel eens aan gedacht je persoonlijke verhaal te vertellen of een medewerker van je bedrijf eens aan het woord te laten? Ik ben heel erg benieuwd hoe anderen dat aanpakken.
 

Reclamecampagne

Storytelling kan een belangrijke rol spelen in de reclamecampagne van een bedrijf, waarin de onderneming zich kan onderscheiden van de concurrent en kan werken aan de naamsbekendheid (branding).

Neem daarom eens contact met mij op en bespreek eens wat er allemaal mogelijk is. Samen komen we vast op fantastische ideeën en op prachtige verhalen. Of kijk eens op deze website voor meer informatie.


 

Eigen ervaring

Net als elk ander bedrijf houden ook Formule M en @SocialDoubleNL zich bezig met branding. Storytelling gaat daarom ook een belangrijk onderdeel vormen voor onze eigen campagnes. Op dit moment zijn wij bezig met het schrijven blogs over #socialmediabeheer en #storytelling. En er is deze zomer een video gemaakt in het Sonsbeekpark in Arnhem voor Social Double.


 

Social Double Voor MKB

Social Double is een nieuw initiatief van multimedia-designer Jos Vecht en de tekstschrijver van Formule M, Maureen Bol. Wij bundelen onze krachten om MKB bedrijven achter de coulissen te helpen met aansprekende berichten op sociale media.
 

Social Media Beheer

Social Media Beheer of Social Media Management wordt met de dag belangrijker voor ondernemers. Het slurpt veel tijd op als je zelf ermee bezig gaat, maar het levert wel veel op. Bovendien is het tegenwoordig onontkoombaar: consumenten verwachten snelle respons op hun vragen. Blijft een reactie van een bedrijf lang uit, verliezen zij hun belangstelling en vinden ze al snel de weg naar de concurrent.
 

Tips

Voor degenen die het op zich willen nemen om zelf hun social media beheer op zich te nemen, geven wij in onze blogreeksen tips. Hou daarom onze website in de gaten. Want wil je ook een poging doen om je social media goed in te zetten? Probeer dan eens het volgende:
  1. Monitor het internet. Hou in de gaten wat mensen zeggen over jouw bedrijf.
  2. Reageer snel en adequaat op vragen. Blijf vriendelijk en beleefd.
  3. Laat je expertise zien in je berichten.
Moeilijk?

Neem dan contact met ons op of hou bij wat er wekelijks verschijnt op de website van Social Double. Wij staan graag klaar om de helpende hand te bieden.
 

Blogs

De blogs op onze websites staan altijd boordevol tips over schrijven en sociale media. Ben je benieuwd naar wat ik allemaal geschreven heb? Kijk dan hieronder en klik op onderstaande links naar de blogs op de blogsites van Formule M en van Social Double:  

Contact met Formule M?

Voor:

1. storytelling
2. hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten (SEO)
3. het maken van WordPress websites
4. instructie in Sociale Media
5. workshops
6. folders, brochures, advertorials of blogs

Ik ben bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06 - 126 32 535.
 

Diensten


Bekijk ook het aanbod van diensten waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt. Hieronder staan een aantal diensten vermeld die je bij tekstbureau Formule M kunt afnemen.
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Deel
Tweet
Mail
+1
Pin
Deel
Logo Formule M Copyright © 2017 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tekstbureau Formule M · Witte de Withstraat 54, Nijmegen, Nederland · Nijmegen, Gelderland 6512 HZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp