Copy
Een nieuw jaar met nieuwe kansen op succes!
Tekstbureau Formule M banner
Een nieuw jaar met nieuwe kansen op succes. En die kansen zijn er in 2015. Dankzij de sociale media en wellicht ook dankzij Facebook. Tekstbureau Formule M geeft een vooruitblik aan de hand van een aantal blogs.

Voordat je het weet, is het nieuwe jaar begonnen en zit je al weer in de routine van weleer. Soms is het goed even stil te staan bij de verwachtingen voor het nieuwe jaar. Ik doe dat aan de hand van een vooruitblik op de ontwikkelingen van de sociale media in 2015. Daarvoor heb ik enkele blogs geschreven.2015
Voor de zakenlui onder ons met grootse plannen om hun grenzen te verleggen, heb ik ook aandacht geschonken aan hoe de verwachtingen zijn in het buitenland.  Nijmegen Direct
Wisten jullie dat ik de meest actieve blogger ben op Nijmegen Direct? Zoek mijn naam in de rechterkolom op de site en klik op mijn naam. Daar vind je de laatste hersenspinsels en recensies van Maureen Bol.

Meer
Lees meer van wat Tekstbureau Formule M geschreven heeft op:  Jaaroverzicht
Ben je nieuwsgierig naar hoe Formule M het gedaan heeft in 2014?

Kijk dan eens naar dit jaaroverzicht. Ik ben er behoorlijk trots op. En blij, dat ik zoveel mensen kan helpen met wat ik publiceer.

Producten
Wellicht zijn de producten van tekstbureau Formule M al bekend. Maar hier toch nog even een opsomming: Jubileumboek?
Formule M werkt bovendien sinds kort samen met vormgever Ellen Arts van Arts Reclamestudio uit Groesbeek. Je kunt bij ons terecht voor jubileumboeken en bijzondere presentaties van samenwerkingsverbanden. Kijk ook eens op http://www.bezoeklandvancuijk.nl/vraag-en-aanbod/ voor meer informatie.

Social media strategie op maat
Dit houdt in, dat je stap voor stap je strategie uitzet op de sociale media (Twitter, Facebook, Googleplus, LinkedIn en je nieuwsbrief via Mailchimp) met in je achterhoofd hoe en waar je je gedroomde klant of doelgroep het beste kunt bereiken.

Neem een abonnement op mijn tijd!
Het gebruik van sociale media is niet voor iedereen weggelegd. De één heeft er geen tijd voor, de ander weet niet hoe ermee om te gaan of heeft er gewoonweg geen zin in. Voor die mensen kan Formule M de taak overnemen. Vraag daarvoor een offerte aan voor een abonnement op mijn tijd. Dat kan al vanaf 1 uur per maand of per week. Mail me, als je daar behoefte aan hebt!

Ik wil het zelf doen. Kan ik dat leren?
Voor degenen, die er wel zelf mee om willen kunnen gaan, biedt Formule M instructie aan. Zodat je stap voor stap leert hoe de verschillende media werken.

Aanvraag Social Media StrategieContact?
Tekstbureau Formule M kan helpen bij het opzetten van een Social Media Strategie op maat of biedt hulp bij het gebruik van bijvoorbeeld LinkedIn. Speciaal gericht op jou en jouw bedrijf.

Voor meer informatie mail of bel: 06-12632535.

Bezoek ook eens mijn fanpage op Facebook. Laat even weten of je hem leuk vindt. Ook voor tips sta ik open.

Voor degenen die deze nieuwsbrief toevallig doorgestuurd hebben gekregen: jullie kunnen je ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2015 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp