Copy
Zomergroet van Formule M
View this email in your browser
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Flowers The Slow Show
Deze prachtige bloemen komen van de toetsenist van een Britse band uit Manchester: The Slow Show. E
lk jaar tijdens de Vierdaagsefeesten schrijf ik sfeerartikelen en recensies. Ook dit keer was ik bij concerten in de stad te vinden.

De voorgaande nieuwsbrief begon ik met een vraag:
 
Voor wie schrijf ik eigenlijk?

Een vraag die ook bij deze artikelen centraal staat tijdens het schrijven. De recensies en sfeerverhalen over de Vierdaagsefeesten schrijf ik namelijk voor Nijmegen Direct. En dus voor de Nijmegenaren en over zaken, die zich afspelen in onze Waalstad. 

Nijmegen Direct
Schrijf ik de ene keer over een band uit Manchester, zoals The Slow Show, de andere keer staat een Nijmeegse band als Navarone in het voetlicht. Of de zanger Danny Vera, een oer-Hollandse jongen met een hart voor country en rock-and-roll.

Wil je weten, wat ik over ze geschreven heb? Lees dan:
Ensie
Het kennisplatform Ensie, de opvolger van de Eerste Nederlandse Systematisch Ingerichte Encyclopaedie (E.N.S.I.E.), zo meldde ik in de vorige nieuwsbrief al, is een nieuwe samenwerking voor Formule M.

Daar zijn ondertussen deze beschrijvingen verschenen:
Workshop
In juni heb ik een workshop gegeven over "Zoekmachinevriendelijk schrijven en vindbaar worden op Googlemaps". Die workshop mocht ik geven in een zaal van het Business en Trainingscentrum in Arnhem. Van een paar mensen kreeg ik bericht, dat zij graag bij de bijeenkomst hadden willen zijn, maar dat zij helaas verhinderd waren. Van hun kreeg ik de vraag, of ik nog eens dezelfde workshop wilde geven. Daarom volgt er in september nog een presentatie over hetzelfde onderwerp.

Waar? Stikkerbuilding, Mr. D.U. Stikkerstraat 10, 6842 CW Arnhem.
Wanneer? Dinsdag 8 september 2015
Hoe laat? 19:00 - 20:00 uur.Tips voor SEO
Handige zoekmachine optimalisatie tools:
•    Google keyword planner (zoekwoordplanner)
•    Open Site Explorer
•    Ubersuggest
•    Majestic SEO (Linkbuilding)
•    Google Analytics
•    SEO plugin van Yoast

Contact?
Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van teksten, het maken van Wordpress websites, instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.

 

Meld je aan voor de workshop
Copyright © 2015 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp