Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel

Is jouw bedrijf gemakkelijk te vinden?

Je bedrijf goed vindbaar te maken, kan een hele uitdaging zijn. De vindbaarheid van je bedrijf verhoog je misschien dankzij het plaatsen van advertenties. Of je bent heel actief op social media. Andere ondernemers hebben met de jaren een goede reputatie opgebouwd en hoeven weinig te doen om opdrachtgevers of klanten te krijgen.

Maar als dat laatste voor jou helaas niet geldt, zul je toch wat moeten doen om daar verandering in aan te brengen. Of als voor jou adverteren en en social media te weinig opbrengen, dan is het misschien goed om een aantal tips te krijgen.

Open Coffee Nijmegen

Eerst even een beetje zelfpromotie, voordat ik een aantal goede tips ga geven. Overigens kan deze zelfpromotie ook als goede tip gelden. Want netwerken is ook een vorm van promotie.
O vrijdag 7 februari is er weer Open Coffee in het Bakkerscafé Brood op de Plank in Nijmegen (Castellastraat 29) van 9 tot 10.30 uur. Je kunt dan vragen aan experts stellen over het thema Schrijven.
Lees meer en kom ook! Het is gratis.

Tips

Tips voor SEO

Search Engine Optimization (SEO) is de techniek, waarmee je ervoor zorgt dat je bedrijfswebsite gemakkelijk te vinden is in de zoekmachines. Hoe?
Lees: 

Social Media

Elk jaar kijk ik naar de veranderingen in social media trends. Ook voor dit jaar heb ik een analyse gemaakt op basis van publicaties van bekende "goeroes" op dat gebied.

Wat zijn de social media trends voor 2020?

Wil je hulp bij het gebruik van social media? Kijk dan eens op de website.

Workshop Beter Zakelijk Bloggen

Formule M werkt samen met Wimpel Websites. Dat samenwerkingsverband heeft Social Media Duo. Momenteel geven wij workshops in Beter Zakelijk Bloggen. Kijk voor meer informatie en de inschrijfdata op de website van Social Media Duo.

Meer tips tijdens de themabijeenkomst Schrijven van

Open Coffee Nijmegen

De schrijvers die zich beschikbaar hebben gesteld om al jullie vragen te beantwoorden zijn:

1.    Kinderboekenschrijver Marc ter Horst van “De oma van de oma van mijn oma” en “Palmen op de Noordpool”.
2.    Tefke van Dijk van de Schrijfzolder. Bekend van de boodschappenbriefjes voor Volkskrant Magazine en de jaarlijkse verkiezing van de slechtste slogan.
3.    Nellie van der Moolen-Cuijpers, zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver voor magazines.
4.    En ondergetekende. Maureen Bol, tekstschrijver van tekstbureau Formule M, gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en in storytelling (het vertellen van bedrijfsverhalen).

Zij stellen zich kort voor en staan daarna klaar om in gesprek met jou je vragen te beantwoorden. Gewoon netwerken kan natuurlijk ook.

Meer over de themabijeenkomst Schrijven
Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
RSS
Copyright © 2020 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp