Copy
Presentatie op woensdag 10 februari 2016
Bekijk deze mail in je browser
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Het jaar is al weer meer dan een maand oud. En tekstbureau Formule M is druk met nieuwe initiatieven. Eén daarvan is een duo-presentatie met Charles van Lieshout van Studio voor Online Communicatie over het maken van nieuwsbrieven in Mailchimp.

Iedereen die zin of tijd heeft en meer wil weten over het maken van nieuwsbrieven, kan woensdag 10 februari naar de netwerkbijeenkomst Koffie Verkeerd komen.

Waar? 024 Business Point, Kerkenbos 1037 in Nijmegen
Wanneer? Woensdag 10 februari 2016
Tijdstip? 9:00-11:00 uur
Wat? Duo-presentatie over Mailchimp (van ongeveer 0,5 uur)
 

Starting Smart Together

Er gebeurt heel veel rond mij en tekstbureau Formule M. Zo stond ik op 16 januari 2016 op de beurs van Starting Smart Together in Elst. Nooit gedacht, dat ik het ooit zou willen of durven mijzelf en mijn bedrijf naar voren te schuiven en onder de aandacht te brengen van een groot aantal mensen. Maar het bevalt mij bijzonder goed, zolang ik maar anderen kan helpen.


SEO-workshop
In Elst heb ik een verkorte versie van de workshop "Zoekmachinevriendelijk schrijven" gegeven. Spannend, want in december is er weer zoveel veranderd. Ik heb op het laatste moment nog veranderingen in mijn presentatie moeten aanbrengen om een actueel verhaal te kunnen houden.
 

Blogs

Wil je weten, wat ik zoal heb geschreven? Lees dan de blogs op mijn websites met daarin, zoals altijd, heel veel tips en informatie. Dit zijn de laatste aanwinsten: Kijk voor meer informatie ook eens even op de nieuwspagina van tekstbureau Formule M. Want er zijn nog veel meer spannende dingen gebeurd, die ik niet allemaal in deze e-mail heb kunnen zetten.
 

Bedankt!

Van een aantal mensen heb ik tips gekregen voor mogelijke opdrachten. Op LinkedIn, Facebook, Twitter of soms gewoon via de mail. Iedereen die mij aanbeveelt en voordraagt bedank ik steeds uitvoerig. Hopelijk kan ik ooit ook wat moois doen voor al deze lieve ambassadeurs!

En voor wie nog al eens wat hoort over teksten die hoognodig geschreven moeten worden, hulp met sociale media of websites en webteksten die gemaakt moeten worden: DENK AAN MIJ. Je verdient mijn eeuwigdurende dankbaarheid en ik denk extra goed na hoe ik mijn ambassadeurs het beste kan helpen.

Bedankt ook voor het lezen van deze nieuwsbrief. Want daar is het toch een beetje waar ik het als tekstschrijver voor doe: ik wil graag gelezen worden!
 

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van Wordpress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.

Bekijk ook het aanbod van diensten, waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt.
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Logo Formule M Copyright © 2016 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest