Copy
Deel
Tweet
Stuur Door

Het Verhaal Van Jouw Bedrijf

Weet jij nog hoe jouw onderneming is begonnen? Waarom je bent gaan doen wat je doet? Heb je personeel? En doen je werknemers dat wat jij wilt dat zij doen? Waarom werken ze voor jou?

Allemaal vragen die ik kan stellen om jouw bedrijf beter te leren kennen. Om vervolgens een verhaal te schrijven, zodat ook anderen weten waarom jullie doen wat jullie doen. En waarom ze bij jou moeten zijn en niet bij die ander.

Tekstbureau Formule M

Ik leg mij toe op storytelling: het vertellen van het bedrijfsverhaal. Omdat ik het liefste bedrijfsverhalen vertel van familie- en MKB bedrijven.

Vanwege de historie, de gedrevenheid en passie binnen deze bedrijven. Omdat ik van verhalen hou en ze graag voor anderen vertel.

Het leven is geen sprookje, maar het moraal van het verhaal is vaak hetzelfde. 
Stel jezelf eens voor, dat jij dat eendje op de foto hierboven bent. Worstelend om naar boven te komen.

Hoe mooi zou het zijn als dat andere beestje dat kuikentje een zetje zou geven? Ik zie mij graag in die rol van de helpende hand.

Kan ik jou helpen met jouw promotie? Bel mij dan op 06-126 32 535.
Meer Over Storytelling

Blogs


Schrijven geeft mij een stem. En omdat ik van schrijven mijn beroep heb gemaakt, geef ik via het schrijven voor opdrachtgevers mijn klanten een stem. Lees meer hierover in het blog.

Bereikbaarheid is belangrijk. Zakelijk gezien vind ik persoonlijk dat ik niet 24/7 bereikbaar hoef te zijn. Daar hebben sommige mensen echter andere meningen over.

Voor hulpdiensten en overheden gelden bovendien andere regels. Daar kan onbereikbaarheid mensenlevens kosten. Lees meer hierover in het blog.
Neem eens contact met mij op!

Storytelling en MKB

Ondernemers vragen mij vaak: "Wat moet ik over mijzelf en mijn bedrijf schrijven?" Om er vervolgens aan toe te voegen: "Het is allemaal niet zo spannend hoor!"
 

Waardevol verhaal


Mensen onderschatten hoe waardevol hun verhaal voor een ander kan zijn. Wat jij kan, kan een ander niet. En wat jij weet, weet je concurrent niet.
 

Expertise


Het is tijd om alle bescheidenheid te laten varen en te vertrouwen op je eigen expertise, je unieke product of dienst en het belang ervan voor jouw klanten.
 

Laat jezelf zien!


Bovenstaand plaatje geeft maar weer eens duidelijk aan hoe belangrijk het is om je bedrijf goed in het voetlicht te zetten. Simpelweg, omdat ze het anders niet redden. En nee, ik wil je niet bang maken, maar er schuilt wel waarheid in. Als je jezelf en je bedrijf niet laat zien, kent niemand je.
Storytelling en MKB
“Vertrouwen is iets ongrijpbaars, onzichtbaar als de ziel”
“De verteller van het verhaal, maakt vertrouwen tastbaar.”

Uit het blog van Reinier Rombouts
vermeld in mijn blog: Storytelling en MKB

Internationale Internetdag

Op LinkedIn publiceerde ik een informatief stuk over internet ter ere van de internationale internetdag op 29 oktober. Dus wil je meer weten over het ontstaan van internet? Lees dan: 

Copyright © 2017 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je deze mails in een andere opmaak ontvangen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven op deze mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp