Copy
Deel
Tweet
Stuur door

Terug Van Weg Geweest

Formule M is op vakantie geweest. Op Texel. Net in de tijd, dat Nederland zat te zwoegen, te puffen en te hijgen onder de ijzeren ploert. Texel was gelukkig wat koeler. Kortom: we hebben genoten!

Weer Aan Het Werk

Ja, en nu weer aan het werk. Tijdens de vakantie heb ik veel ideeën opgedaan, waarmee ik jullie en mijn klanten kan helpen!
Dus deze zomer ben ik druk met het maken van plannen en het uitwerken van mijn ideeën. Eén daarvan stond al voor de vakantie op stapel. 
Vraag Het Social Media Pakket Aan!

Gooi Ook Eens Een Hengeltje Uit En Word Zichtbaar

Tijdens onze vakantie op Texel hebben we gevist! In De Cocksdorp. Heerlijk met mooi weer, maar minder tijdens regenbuien. Beide weersomstandigheden hebben wij meegemaakt. Daar kreeg ik inspiratie voor een blog over online zichtbaarheid. Lees het hier.

ZZP Presence Event

Naar alle waarschijnlijkheid ben ik eind augustus betrokken bij het ZZP Presence Event o.l.v. Lars Lutje Schipholt. Tijdens dat event zorgen een aantal professionals voor de nodige "bagage" voor zzp'ers om hun onderneming te verbeteren. Hou Formule M en deze nieuwsbrief dus goed in de gaten. Dan kan ook jij je aanmelden!

Walk&Talk Bibliotheek

Na mijn vakantie had ik direct een afspraak met Lianne Jansen van de bibliotheek Mariënburg in Nijmegen. Eerder dit jaar hield ik voor de Walk&Talk een presentatie over het vinden van werk op internet. Dat ga ik op 10 januari 2019 weer doen!

Copyright © 2018 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kan je voorkeuren aanpassen of jezelf van deze lijst laten uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp