Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel

Ben jij voorbereid?

Ben jij nog druk aan het werk? Weten jouw opdrachtgevers je nog te vinden? Of je antwoord nu ja of nee is, maakt eigenlijk niet uit. Want als je nog goed in de opdrachten zit en voldoende klanten hebt, zul je toch altijd nog willen zaaien voor de toekomst. Zit je op dit moment met je handen in het haar of ben je op zoek naar alternatieven als inkomstenbron omdat je huidige manier van werken even niets oplevert, dan wil je waarschijnlijk ook jezelf laten horen. 

En misschien doe je daar al heel veel aan. Maar vind je, dat het nog beter kan.

Mijn advies: vertel je verhalen. Deel je ideeën. Laat zien, dat je bestaat. Laat je niet tegenhouden, omdat je niet weet hoe. Ga zitten en schrijf. Lukt het niet om het op te schrijven? Neem het dan op. Maak een video. Schiet een paar foto's van je bedrijf, je dienst, van jou en je medewerkers in actie. 

Voor het schrijven kun je ook bij mij terecht. Wil je het toch echt zelf doen? Kijk dan eens op de website van het samenwerkingsverband Social Media Duo. Daar vind je een online workshop Beter Zakelijk Bloggen. Omdat het altijd beter kan, toch?

Hieronder vind je bovendien tips, adviezen en blogs over storytelling. Kijk maar. Misschien zit er wat nuttigs voor jou bij.

Blogs

Wie van jullie heeft er hoogtevrees? Als je jezelf hierin herkent, weet je dus wat ik soms doormaak. Ik heb namelijk een immense hoogtevrees. Hoogtevrees is volgens mij een aangeleerde angst. Maar misschien ook wel een oerangst.
Net zoals sommige mensen vluchtgedrag vertonen bij gevaar of bij het zien van spinnen of slangen. Ben jij benieuwd naar dit verhaal waarin nog meer voorbeelden staan van storytelling? Ga dan naar de website.
Ja, ik wil dit wel lezen

Storytelling


Heb jij moeite met het promoten van je bedrijf? Storytelling vertelt jouw bedrijfsverhaal op bijzondere, spannende en boeiende wijze. Kijk op de website voor meer info. Of bekijk deze video.

Wist je dat ik ooit bij Defensie zat?

Ja. Ooit was ik "communicantje" bij Defensie. Hoezo? Lees dat maar in dit blog. Klik op de koptitel van dit stukje tekst voor de link naar de blogsite.

Familiebedrijven

Familiebedrijven zijn ondernemingen met traditie en geschiedenis. Daar hou ik wel van, want daar zitten prachtige verhalen. Ken jij of heb jij zo'n familiebedrijf? En wil je jouw bedrijfsverhalen laten vertellen op social media of op je website? Formule M houdt zich aanbevolen!

Een van de familiebedrijven waar ik al voor werk, staat hiernaast afgebeeld.

Lees verder

Storytelling. Een voorbeeld.

Heb je al eens gedacht aan het gebruiken van je bedrijfsverhalen voor je aanbesteding of in je offerte? Hier een voorbeeld van een aanbesteding. Klik op de link voor meer.

Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
RSS
Copyright © 2020 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp