Copy
Deel
Tweet
Stuur Door

Het Bedrijfsverhaal Van Formule M

De Kamer van Koophandel was die dag voor het eerst open in 2011. Op maandag 3 januari. Met trillende knieën ging ik er binnen. Een mooie dag. Het was zonnig. En toen ik weer buiten kwam, had ik de inschrijving in mijn hand. Niets kon mij meer tegenhouden. Eindelijk kon ik mijn hart volgen en aan de slag gaan als tekstschrijver!

Tekstbureau Formule M

In mijn nieuwe carrière als zelfstandig ondernemer ben ik begonnen met folderteksten, notuleren en webteksten schrijven (SEO).
Ondertussen heb ik ook social media instructie en workshops gegeven. Op dit moment leg ik mij toe op social media beheer en storytelling: het vertellen van bedrijfsverhalen.
Meer Over Storytelling

Meer Over Maureen Bol

Op LinkedIn heb ik een blog geplaatst over "de schrijver in mij". Misschien wel interessant voor degenen die meer willen weten over de persoon achter tekstbureau Formule M.

Overigens, voor wie mij nader wil leren kennen: een kop koffie gaat er altijd wel in, hoor!

Neem gerust contact met mij op!

LinkedIn Blog Over Catfish En Ko


Wat misschien nog niet iedereen weet: je kunt uitstekend bloggen op LinkedIn. Mocht je meer daarover willen weten, neem dan contact met mij op.

Onlangs publiceerde ik "Wat Je Kunt Leren Van Catfish". Daarin vergelijk ik mensen die zich op social media verschuilen achter een andere identiteit met reclames waarin bekende Nederlanders als "ambassadeur" van een merk optreden. En ik stel daarin de vraag: wat werkt beter? "Echte ambassadeurs" of "betaalde ambassadeurs"?

Altijd Raak Met Creatieve Communicatie

Op mijn persoonlijke blogsite schrijf ik meestal over ontwikkelingen in de communicatie, zoals:

Social Media Beheer

Via het samenwerkingsverband met Jos Vecht uit Arnhem onder de naam Social Double houd ik mij bezig met social media beheer.

Copyright © 2017 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je deze mails in een andere opmaak ontvangen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven op deze mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp