Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel

FOMO en een teveel aan info

Ben jij verslaafd aan social media? Mijn partner beweert, dat ik dat ben. Zelf vind ik het wel meevallen. Ik kijk 's ochtends als ik wakker word. Midden op de dag een half uur om berichten bij te werken. (maar niet in het weekend) En 's avonds op de bank een half uur tot een uur.

Soms ook als ik mij verveel. Als mijn lief een sigaret rookt en ik in mijn eentje zit te wachten tot hij terugkomt, bijvoorbeeld.

Een week geleden had ik opeens genoeg van Instagram. Omdat ik steeds meer reclameboodschappen tegenkwam en weinig van mijn connecties. Dat was een reden om op Twitter rond te kijken en ook weer eens Pinterest op te pakken, waar ik de laatste tijd weinig op te vinden ben.

Voor mijn werk heb ik vooral Facebook en LinkedIn nodig. En laatst zat ik op Xing, omdat een vriend van vroeger uit Duitsland contact met mij zocht via dat netwerk. Facebook en WhatsApp gebruik ik ook om in contact te blijven met mijn vrienden in Zwitserland, China en Spanje. En natuurlijk ook voor mijn vrienden, kennissen en connecties hier in Nederland.

Herken je bovenstaand patroon? Hoe zit dat nou bij jou? Ben jij al social media moe? Welke platformen gebruik jij? Of wil je graag van een netwerk gebruik maken, maar weet je niet hoe? Laat het me weten. Ik ben heel erg benieuwd. En als ik je kan helpen, dan weet je mij te vinden, toch?

Inderdaad, ik zoek contact met Formule M

Nieuws over Formule M

De nieuwspagina van tekstbureau Formule M is bijgewerkt. Ben je benieuwd naar wat mij bezighoudt?
Kijk dan op de de website. Een sneak preview? Leuke opdrachten, workshops en Open Coffee. 
Wat is het nieuws van Formule M?

Blogs

Vindbaarheid begint bij Zichtbaarheid

De vindbaarheid van je bedrijfswebsite begint bij (online) zichtbaarheid. Eens? Of oneens? Lees dit blog en laat het me weten. En haal je voordeel uit de tips.

Lees meer

Bouw en onderhoud van websites. Waar moet je op letten?

Via social media promoot je je bedrijf. Want daar maak je een zakelijk profiel aan. En via je website. Dan rijst de vraag: “Waar moet ik op letten bij het bouwen en onderhouden van een website?”

Over waar je op moet letten
Ik vroeg mij onlangs het volgende af: "Overheidscommunicatie verbeteren? Kan dat?" Als je op de link drukt, kun je mijn bespiegelingen en die van anderen daarover lezen.
Lees meer

Workshop Zakelijk Bloggen Doe Je Zo

Op woensdag 18 maart van 12:00 tot 17:00 uur
De workshop aan de teamleden van de Makro was bijzonder geslaagd. Getuige de foto's hier boven.

Op woensdag 18 maart is er weer een workshop. We leveren graag maatwerk, dus als je je op tijd aanmeldt kunnen we dat ook leveren!

Inbegrepen in de workshop van Social Media Duo (het samenwerkingsverband van tekstbureau Formule M en Wimpel Websites) zijn:
  1. Een overheerlijke lunch!
  2. Gratis inschrijving voor de Facebookgroep voor mentorschap, tips, het stellen van vragen, de mogelijkheid om de workshop na te kijken en de documentatie te downloaden
  3. Een gratis E-book over Zakelijk Bloggen
  4. Infographics
  5. Oefeningen in Storytelling, het opzetten van een boomstructuur (mindmap) en het zoeken naar beeldmateriaal
Lees meer over de workshop Zakelijk Bloggen
Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
RSS
Copyright © 2020 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp