Copy
Jong en oud, oud en nieuw
Tekstbureau Formule M banner
Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Ik heb er zin in!

Ja, ik zie het wel zitten in 2014. Voor mij was 2013 een goed jaar.

Natuurlijk moet er nog veel gebeuren, voordat ik helemaal tevreden mág zijn. Neemt niet weg, dat ik nu al heel content ben met wat er allemaal gebeurd is met en dankzij tekstbureau Formule M.
Vizify video Formule M
Af en toe zit je als ondernemer met de handen in het haar. Maar dat schijnt er bij te horen. Andere keren zweef je op een roze wolk. Met beide benen op de grond doe ik mijn best goed werk af te leveren. En dat gaat me over het algemeen gemakkelijk af.

De mensen en bedrijven die ik het laatste halve jaar heb kunnen helpen zijn:

Vrouwentafel Nijmegen Schrijftips
Ik houd het kort dit keer. Is het je ooit opgevallen, dat je liever goed onderbouwde artikelen, boeken of spannende verhalen leest dan, ik noem maar wat, advertentieteksten? Als je je lezers oprecht en eerlijk wilt aanspreken, vermijd dan de bewoordingen die typisch zijn voor reclame.

Gebruik niet te grote woorden, zoals uniek, fantastisch, exclusief, revolutionair, beste, grootste of primeur. Laat zo eerlijk en oprecht mogelijk zien waarom je iets bijzonder of uniek vindt en waarom je het wilt aanraden; geef daarvoor bewijzen en argumenten. Beter nog: laat een ander voor je spreken als je iets wilt aanprijzen.


Lees meer van Formule M op: Bezoek ook eens mijn fanpage. Laat even weten of je hem leuk vindt. Ook voor tips sta ik open.
Voor degenen die deze nieuwsbrief toevallig doorgestuurd hebben gekregen: jullie kunnen je ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Hoe schrijf ik een tekst?

Copyright © 2014 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp