Copy
Wie interesseert zich voor 3D printing?
Tekstbureau Formule M banner
Wie interesseert zich voor 3D printing?
Soms grijpt een onderwerp je aandacht en moet je er iets mee. Als iets mij fascineert, moet ik het onderzoeken én erover schrijven. Alleen op die manier kan ik vatten wat het eigenlijk inhoudt. Dat deed ik met de ontwikkelingen op het gebied van Sociale Media. Nog steeds trouwens. En nu ben ik gegrepen door een hype: 3D printing.

Tekstbureau FormuleM   Tekstbureau FormuleM @FormuleM 06-jun.
 
@hteravest Tsjonge? #3Dprinting
 
 
Heleen ter Avest   Heleen ter Avest
@hteravest
 
@FormuleM Ja vind 't fascinerend en leer een hoop bij! #3Dprinting
 
Gelukkig zijn er meer mensen geïnteresseerd in het onderwerp, gezien een reactie op Twitter die ik heb gekregen naar aanleiding van mijn laatste blog (zie hierboven). Neemt niet weg, dat deze nieuwsbrief ook verder borduurt op waar het aanvankelijk om begonnen was: het geven van schrijftips

Tip 2:
  • Zorg voor een pakkende titel. Dat geldt voor artikelen, maar ook voor je mailtjes. 
  • Zet die titel ook in de onderwerpsregel van je e-mail. Op basis daarvan besluiten mensen of ze het toegestuurde wel of niet willen lezen of een mail rechtstreeks in de prullenbak mieteren. Hetzelfde geldt voor teksten op je website of welke andere tekst dan ook. 
  • Verleid de lezer tot het lezen van je tekst. 
  • Naast een pakkende titel trekt een goed begin (de lead) de lezer de tekst in. Zet altijd, zo zeg ik ook tegen mijn opdrachtgevers, het belangrijkste bovenaan!
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vind je het leuk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Social Media of ben je op zoek naar schrijftips of naar informatie over Formule M? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de link op de website, die leidt naar het contactformulier. Of volg deze link. Het is altijd mogelijk je ook weer uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Lees ook op de website: 


Copyright © 2013 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp