Copy
Nieuwsbrieven schrijven en versturen?
Tekstbureau Formule M banner
Ik hoor vaak van klanten, dat zij nieuwsbrieven willen uitsturen maar niet weten hoe. De vragen die zij mij stellen, zetten mij aan het denken. Daarom in deze nieuwsbrief aandacht voor een reeks van drie blogs, speciaal geschreven om daar enig licht op te werpen.

Voor wie er na deze tips zelf toch niet uitkomt: schrijven is een vak, maar wanhoop niet. Daarvoor zijn er tekstbureaus en tekstschrijvers. Jullie weten mij te vinden, toch?

Vizify video Formule MOp mijn website staan een drietal blogs over:    In de blogs tips voor het vinden van programma's, die helpen bij het versturen van de nieuwsbrieven en die bijhouden hoe vaak ze gelezen worden of wat er interessant is aan jouw nieuwsbrief. Ook tips hoe je het beste nieuwsbrieven kunt schrijven en wat erin zou moeten staan.

De volgende schrijftips kunnen daar wellicht ook nog van nut zijn.

Schrijftips
Misschien een open deur, maar in Wordpress en in Microsoft Word zit een goede spellingscontrole. Publiceer niet blind je tekst, want dan maak je kans dat je een stuk met taal- en / of tikfouten publiceert. Let ook op, dat je niet teveel dezelfde woorden gebruikt. In Word zit een synoniementool onder het tabblad "controleren". Heel handig, neem dat maar van mij aan. Ik gebruik deze mogelijkheden ook voor de controle van mijn teksten.

Lees meer van Formule M op: Bezoek ook eens mijn fanpage. Laat even weten of je hem leuk vindt. Ook voor tips sta ik open.
Voor degenen die deze nieuwsbrief toevallig doorgestuurd hebben gekregen: jullie kunnen je ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Hoe schrijf ik een tekst?

Copyright © 2014 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp