Copy

Uitnodiging

Tekstbureau Formule M staat woensdag 29 augustus op de minibeurs van de Open Coffee in Wijchen. Adres: Bij Edison, Edisonstraat 1.
KOM JIJ OOK?
 

Boost je Bedrijf van Binnenuit

Bovendien is er op donderdag 13 september een event gepland in Culemborg voor ondernemers die op zoek zijn naar persoonlijke groei en online zichtbaarheid van hun bedrijf.
Dat is toch echt iets voor jou?

Snel boeken loont!

Wie snel boekt, krijgt een aanzienlijke early bird-korting. We zijn dan namelijk heel blij met je, want dan weten we vast dat we op je kunnen rekenen!
  • deelname aan de hele dag, inclusief workshops, individuele sessies, lunch en borrel, kost €199 (€240,79 incl. BTW)
  • boek je uiterlijk 31 juli, dan betaal je €99 euro voor de hele dag (€119,79 incl. BTW).
Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor het evenement.
Boek nu!

Storytelling

Tekstbureau Formule M is o.a. gespecialiseerd in storytelling: het vertellen van bedrijfsverhalen. Ben of ken jij zo'n bedrijf die daar baat bij kan hebben?
Neem dan contact met mij op. Wil je weten hoe ik dat wil aanpakken? Kijk dan ook eens op de website over storytelling of op de blogsite voor meer informatie.
Meer over Storytelling

Ondertussen op Twitter

Impressie VNG Jaarcongres

In juni was het VNG Jaarcongres. Zo'n 3.000 ambtenaren kwamen bij elkaar om in gesprek te gaan over diverse onderwerpen. Lees in deze impressie waar ze het onder andere over hadden.

Lees verder

Business Netwerk Betuwe

Omdat ik lid ben van de netwerkclub Business Netwerk Betuwe kom ik op verschillende plekken. Zoals laatst bij Porsche Nederland. Gelukkig hadden ze ook een exemplaar in mijn kleur!

Business Boost

De organisatie van dit evenement is in volle gang. Daarom heb ik ook een landingspagina gemaakt op mijn website ter promotie van dit event. Hierboven las je er al over. Wil je het nog eens overlezen, dan kan dat hier.
Copyright © 2018 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil de voorkeuren aanpassen voor de ontvangst van deze mails?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of uitschrijven van deze mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp