Copy
Lentespecial
Bekijk deze mail in je browser
Naast de nieuwe samenwerking met Charles van Lieshout (het Social Media Duo voor workshops op het gebied van online communicatie) is deze maand de samenwerking met Robbert Bitter een feit. Bitter en Bol SEO richt zich speciaal op de zoekmachinevriendelijkheid (vindbaarheid op internet) van websites. 

Dat schept ruimte in de agenda van tekstbureau Formule M en verbreedt de mogelijkheden. Nu ik tegenwoordig ook betrokken ben bij de Digidesk van De Gelderlander moet ik wat vaker "nee" verkopen. En dat zint mij helemaal niet. Want ik help graag. Dankzij deze samenwerking is de werkdruk gemakkelijker te verdelen, hoef ik minder "nee" te verkopen en kan ik mijn expertise op de juiste manier, zonder stress, aanbieden.
 

De Gelderlander

Bij de Gelderlander plaats ik stukken op de website die ik of zelf geschreven heb of redigeer (nakijk) voor andere journalisten en vervolgens plaats. Dus het zou zo maar kunnen zijn, dat je een artikel van mij leest als je de digitale krant van De Gelderlander bekijkt!
 

Tot ongeveer 8 jaar geleden was ik freelancer voor De Gelderlander. Toen ik onlangs hoorde, dat de krant weer mensen zocht, bedacht ik mij geen moment. En wat is leuker dan al die journalisten, die ik nog van vroeger ken, weer de hand te mogen schudden en de spanning en sensatie van de dagbladjournalistiek weer aan den lijve te mogen ondervinden! Genieten, hoor.

Dat betekent niet (NIET), dat ik geen tijd meer heb voor mijn gebruikelijke opdrachtgevers. Dat blijft gewoon doorgaan. Ik ben daar dan ook maar gemiddeld 2 dagen in de week bezig.

Relatiemagazine

Onlangs is het relatiemagazine In Orde nr. 20, maart 2016 van advocatenkantoor Poelmann van den Broek uitgekomen met daarin 4 interviews, waarvan ik er eentje geschreven heb als "ghostwriter". De andere 3 zijn met naamsvermelding.
 

Blogs

Wil je weten, wat ik zoal heb geschreven? Lees dan de blogs op mijn websites. Dit keer speciale aandacht voor WordPress. Zo krijg je meteen een voorproefje van hetgeen Robbert Bitter en ik te bieden hebben met Bitter en Bol SEO:
Eerder verscheen over WordPress ook al het volgende: Kijk voor meer informatie ook eens even op de nieuwspagina van tekstbureau Formule M. Want er zijn nog veel meer spannende dingen gebeurd, die ik niet allemaal in deze e-mail heb kunnen zetten.
 

G1000

Verder hou ik mij nog steeds bezig met dit project:

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers.
Dus wie zich geroepen voelt om mee te werken aan dit ambitieuze plan om zoveel mogelijk Nijmegenaren bij elkaar te krijgen en met elkaar in contact te komen tijdens een gezamenlijke maaltijd, meld je bij mij aan!
  • Dinsdag 17 mei is er overigens vanaf 19.30 uur in de Allesbinder aan de Weurtseweg 150 in Nijmegen nog een bijeenkomst over dit en andere projecten in het kader van de G1000.
  • Op maandagochtend 23 mei om 10 uur komt de groep van de Stadsmaaltijd weer bij elkaar voor overleg in het wijkcentrum aan de Burghardt van den Berghstraat. Wees welkom en sluit je aan!
 

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van WordPress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.

Bekijk ook het aanbod van diensten, waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt:
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Logo Formule M Copyright © 2016 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest