Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel

Deel je verhalen

Ja, ik blijf het zeggen: deel je verhalen. Storytelling (het vertellen van je bedrijfsverhaal) is namelijk een uitstekende manier om je onderneming te presenteren. En een van de blijvende trends. Ook voor komend jaar. Formule M heeft zo haar eigen verhaal. Die kun je lezen op de website.

Het Bedrijfsverhaal van Formule M
Dit is de webstory van tekstbureau Formule M. Klik op het plaatje om hem te bekijken!

Jouw verhaal

Dat is mijn verhaal. Maar wat is de jouwe? Wil je op social media graag vertellen over je bedrijf, maar weet je niet hoe? Pieker niet langer en neem contact met mij op.
Of lukt het je niet te verwoorden waar jouw onderneming goed in is? Op de blogsite vindt je genoeg tips. En tekstbureau Formule M kan je erbij helpen.
Ja, ik wil contact!
Naar de blogsite

Blogs

Wat zijn de SEO trends voor vindbare websites in 2021?

De mate van vindbaarheid van websites is afhankelijk van de luimen van zoekmachines. Algoritmes zorgen ervoor, dat soms websites minder goed vindbaar zijn. Daarom is het goed te weten wat de ontwikkelingen zijn. We lichten in dit blog een tipje van de sluier op, zodat je weet waarop je moet letten.

Lees meer over SEO trends

Trends uit 2020 die ook in 2021 de wereld van social media zullen bepalen

Je kunt er niet aan voorbij. De social media trends die in 2020 dankzij de coronacrisis hun entree hebben gemaakt in ons leven, zullen ook in 2021 de wereld bepalen

Wat zijn de social media trends voor 2021?
Bekijk jij deze informatieve nieuwsbrief bij toeval? Heb je hem gevonden via social media of de website? Of is iemand zo vriendelijk geweest hem naar je door te sturen? En ben je nog niet geabonneerd voor regelmatig ontvangst?

Je mag je aanmelden via onderstaande knop. Dan kom je op de verzendlijst en blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips van tekstbureau Formule M. Uitschrijven kan altijd via de link onderaan de nieuwsbrief.
Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
RSS
Copyright © 2021 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp