Copy
Herfstcampagne
Bekijk deze mail in je browser
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Het schrijven van aansprekende tekst is niet gemakkelijk. Herkenbaar? Dan spreekt de inhoud van deze mailing je waarschijnlijk wel aan. Ook is deze nieuwsbrief interessant voor mensen, die willen weten waar ze mij kunnen ontmoeten. Want tekstbureau Formule M is druk aan het netwerken!

Aankondiging workshopMaar eerst dit. Had ik aangekondigd, dat de workshop "Zoekmachinevriendelijk schrijven en vindbaar worden op Googlemaps" de derde en laatste keer in september gegeven was, vraagt de bibliotheek van Wijchen mij deel te nemen aan hun educatieve programma.

Waarmee? Inderdaad, met die bewuste workshop. Ik lijk Heintje Davids wel...

Dus, goed nieuws voor degenen die de workshop "Zoekmachinevriendelijk schrijven en vindbaar worden op Googlemaps" gemist hebben: op woensdagavond 11 november geef ik opnieuw een workshop over dit onderwerp. De bibliotheek vraagt 15 euro entree. Er is koffie en thee en ik neem iets lekkers mee! 

Netwerken

Naast het gebruikelijke werk voor mijn opdrachtgevers ben ik druk aan het netwerken. 
  • Zoek mij zaterdag 24 oktober op tijdens de Deeldag in Droomvilla Lux in Nijmegen! Voor de ochtend is een heel programma gepland met sprekers. 's Middags is er vanaf 13:00 uur Deelmarkt met een Weggeefmarkt, Waarmaakstraat, workshops, presentaties, deelinitiatieven en een cadeaubon-hotspot. Tekstbureau Formule M is dan te vinden in de Waarmaakstraat om anderen te helpen met hun teksten en vragen over sociale media.
     
     
  • de Startersdag van de Kamer van Koophandel in het Arnhemse Gelredome op zaterdag 7 november 2015. Ik ben er te vinden op standplaats nr. 5! Ik nodig iedereen uit vooral bij mij langs te komen voor een praatje en meer informatie over mij en mijn bureau.

  • Jong MKB Arnhem Nijmegen, een ondernemersvereniging die toevallig tijdens mijn bezoek op 6 oktober het 15 jarig bestaan vierde! Ik viel met de neus in de boter:

Ambtenaar 2.0 dag 2015
  • Nieuw is het lidmaatschap van tekstbureau Formule M van het Business Netwerk Betuwe. Een netwerk waar ik trouw elke maand naar toe probeer te gaan.

Naast het netwerk van Business Netwerk Betuwe is Formule M te vinden op bijeenkomsten van de Open Coffee in Wijchen, in het Bakkerscafé Brood op de Plank en de Bitterballenborrel in het Mercure Hotel.

Mocht je mij nog niet persoonlijk ontmoet hebben, nodig ik je bij deze uit om deze laatstgenoemde netwerken te bezoeken. Dan kunnen we elkaar de hand schudden en met elkaar kennis maken. Daarbuiten sta ik ook altijd open voor een kennismaking en een constructief netwerkgesprek bij een kop koffie of thee. Wie weet wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Schrijfmachine

Tekstschrijven

Naast al dat netwerken, het doen van mijn administratie, het zoeken naar opdrachten ben ik natuurlijk nog altijd druk met allerlei opdrachten en met schrijven. Wil je weten, wat ik zoal heb geschreven? Lees dan de blogs op mijn websites.


Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van Wordpress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Logo Formule M Copyright © 2015 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest