Copy
Special over Instagram
Tekstbureau Formule M banner
Ook altijd al willen weten, wat je kunt doen met Instagram? Instagram is een social media netwerk, waar je foto's kunt bewerken, plaatsen en het beeldmateriaal van anderen kunt bekijken.

Voorbeeld Instagram Omdat ik mij graag verdiep in nieuwe dingen die te maken hebben met sociale media, blog ik erover om vervolgens mijn nieuw verkregen kennis te delen met anderen.

Dit keer dus aandacht voor Instagram, een social media netwerk waarop je foto's kunt plaatsen en bekijken. De foto's die je plaatst, kun je bewerken met filters, zodat ze een ouderwetse uitstraling krijgen of uitgelicht worden.

Instagram
Het begon met een drieluik, maar uiteindelijk heb ik vier blogs geschreven over Instagram. Ik ben razend enthousiast over dit sociale netwerk, omdat ik gemakkelijk foto's kan maken met mijn smartphone, ze op Instagram kan zetten en ze ook nog tegelijkertijd op Twitter, Facebook, Tumblr of Flickr kan publiceren, als ik daarvoor kies. Het zijn namelijk opties die je kunt aanvinken in de app. Klanten
Naast het bloggen ben ik druk geweest met het helpen van klanten, die meer wilden weten over Wordpress of LinkedIn. Een paar redactionele klussen kwamen voorbij, waaronder een advertorial voor een garage in Wijchen. En ik heb, voor de tweede keer in mijn hele leven, een workshop gegeven. Spannend! Gelukkig ging het allemaal gesmeerd. Het vrouwennetwerk Ladies table aan de Maas is hopelijk een stukje wijzer geworden over zoekmachinevriendelijk schrijven en weet nu hoe een bedrijf op Googlemaps kan worden ingeschreven.

Restaurant De Put Berg en DalAndere publicaties
Lees meer van wat Tekstbureau Formule M geschreven heeft op: TIPS
Voor wie geïnteresseerd is in (nog meer) tips, zoek vooral de oude nieuwsbrieven op via de website. (zijbalk)

Tips voor Instagram
  • Blijf trouw aan je merk: Zorg ervoor, dat beeldmateriaal een duidelijke identiteit uitdraagt.
  • Deel ervaringen: Bied een blik op de wereld of levensstijl van het eigen merk. Bekijk het merk door de ogen van de mensen die de producten en diensten gebruiken.
  • Zoek en vind de schoonheid: Maak artistieke foto's of video's van je product of dienst, laat een goede illustrator of vormgever infographics maken. 
  • Inspireer actie: Start een beweging rond het merk. Laat mensen inspirerende foto's maken van het product. Gebruik #hashtags die anderen aanspreken en uitnodigen om te gebruiken.
  • Ken je publiek: Waarom kiezen mensen voor jouw merk? Ontdek hoe je nieuwe klanten kunt inspireren.AANBOD
Misschien kom je nu al goed uit de voeten met bovenstaande tips, maar het zal toch wel een moeilijke klus blijven.

Is het teveel werk of moeite? Twijfel dan niet en neem contact met Formule M op.

Boek social media strategie op maat
Dit houdt in, dat je stap voor stap je strategie uitzet op de sociale media (Twitter, Facebook, Googleplus, LinkedIn en je nieuwsbrief via Mailchimp) met in je achterhoofd hoe en waar je je gedroomde klant of je doelgroep het beste kunt bereiken.

Neem een abonnement op mijn tijd!
Het gebruik van sociale media is niet voor iedereen weggelegd. De één heeft er geen tijd voor, de ander weet niet hoe ermee om te gaan of heeft er gewoonweg geen zin in. Voor die mensen kan Formule M de taak overnemen. Vraag daarvoor een offerte aan voor een abonnement op mijn tijd. Dat kan al vanaf 1 uur per maand of per week. Mail me, als je daar behoefte aan hebt!

Ik wil het zelf doen. Kan ik dat leren?
Voor degenen, die er wel zelf mee om willen kunnen gaan, biedt Formule M instructie aan. Zodat je stap voor stap leert hoe de verschillende media werken.

De producten en diensten van tekstbureau Formule M zijn misschien al bekend. Maar hier toch nog even een opsomming:
 
Contact?
Tekstbureau Formule M kan helpen bij het opzetten van een Social Media Strategie op maat of biedt hulp bij het gebruik van bijvoorbeeld LinkedIn. Speciaal gericht op jou en jouw bedrijf.
Aanvraag Social Media Strategie
Voor meer informatie mail of bel: 06-12632535.

Bezoek ook eens mijn fanpage op Facebook. Laat even weten of je hem leuk vindt. Ook voor tips sta ik open.

Voor degenen die deze nieuwsbrief toevallig doorgestuurd hebben gekregen: jullie kunnen je ook aanmelden voor de nieuwsbrief! Afmelden kan altijd via de link onderaan deze nieuwsbrief.

Copyright © 2015 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp