Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel

Opdrachten werven?

Misschien zit je op dit moment wel verlegen om opdrachten en klanten. Hoe kun jij die werven? Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Adverteren is er eentje van. En dat kost geld. Bloggen en posten is ook een mogelijkheid. Maar hoe pak je dat allemaal aan?

Adverteren op LinkedIn

Je zou denken, dat adverteren op LinkedIn hetzelfde werkt als op Facebook of via Google Ads. In grote lijnen is dat ook zo.
Desondanks is het verstandig je te verdiepen in de verschillen tussen de diverse media. Lees verder of neem contact met mij op.
Adverteren op LinkedIn doe je zo

Zit jij al op Google Mijn Bedrijf?

Ondernemers opgelet. Ook als je eigenaar bent van een horecabedrijf of een winkel! Want, zit jij al op Google Mijn Bedrijf? Wist je dat je jouw onderneming gratis kunt inschrijven en daarmee beter online vindbaar wordt?

Vertel mij meer over Google Business

Opdrachten krijgen en vinden op internet

Als je succes wilt hebben met het zoeken en vinden van opdrachten via sociale media, dan hangen daar wel een aantal voorwaarden aan vast. In het blogartikel lees je er meer over.

Lees hier over opdrachten via social media

Remarketing of retargeting

Remarketing is een vorm van online reclame die kan helpen het merk (de “brand”) zichtbaar te maken bij bezoekers, nadat ze de website hebben verlaten. Retargeting daarentegen werkt op basis van cookies. 

Ja, vertel mij meer
Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
RSS
Copyright © 2021 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp