Copy
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Interviews en websites
Bekijk deze mail in je browser
Februari 2016 was een drukke maand voor tekstbureau Formule M. Een aantal websites zijn nu weer op orde en ik heb het druk gehad met interviews. Daarnaast ben ik bezig met diverse samenwerkingen en natuurlijk, zoals wel vaker, met netwerken.

En tijdens het netwerken kom ik veel starters tegen, die hun ideeën, plannen en aanbiedingen graag op een website zien verschijnen.
 

Websites

Zo ben ik bezig geweest met de teksten voor de website van stervensbegeleidster Barbara Croonen. Hoe prachtig is het woorden te vinden voor een, voor sommigen misschien wel angstaanjagend, beroep. Want niemand denkt graag aan de dood. 

In Barbara heb ik iemand ontmoet die met zoveel respect spreekt over de mensen die zij begeleidt en hun naasten. Hoe mooi is het om met gerust hart te kunnen sterven, omdat je weet dat je gezin en geliefden goed achterblijven en dat al het geregel en de zorgen uit handen genomen kunnen worden?

Barbara noemt zich dan ook een "vertrouwde vreemde", die kan luisteren, regelen en ontspanning kan geven.

Een andere website is van een heel andere orde. Gerrit Mol is een oude rot in het vak en heeft onlangs het Thialf stadion in Leeuwarden voorzien van nieuwe panelen. All in Panel, zo heet zijn bedrijf, is gespecialiseerd in gevelpanelen. Ook Gerrit worstelde met zijn teksten voor zijn nieuwe website en wil graag als eerste in de zoekmachines naar boven komen, zodra iemand zoekt naar gevelpanelen.

Dan is hij bij mij aan het juiste adres. Zijn website is helaas nog niet op orde, maar voor wie meer wil weten over dit bijzondere project, kijk even op de website van gevelbouw.info.
 

Blogs

Wil je weten, wat ik zoal heb geschreven? Lees dan de blogs op mijn websites met daarin, zoals altijd, heel veel tips en informatie. Ik heb een bijzondere Social Media applicatie onder de loep genomen, die voornamelijk populair is bij jongeren. Een vierluik dit keer over Snapchat: Kijk voor meer informatie ook eens even op de nieuwspagina van tekstbureau Formule M. Want er zijn nog veel meer spannende dingen gebeurd, die ik niet allemaal in deze e-mail heb kunnen zetten.
 

Fotoshoot

Een van de dingen van vorige maand zal ik eruit lichten. Ik had namelijk een fotoshoot gewonnen! Corine Nap van Oh Belle Fotografie uit Veenendaal heeft prachtige foto's gemaakt, die ik natuurlijk kan gebruiken voor op mijn website en als profielfoto op LinkedIn, Facebook, Twitter of Googleplus.
 

Bedankt!

Van een aantal mensen heb ik weer tips gekregen voor mogelijke opdrachten. Op LinkedIn, Facebook, Twitter of soms gewoon via de mail. Iedereen die mij aanbeveelt en voordraagt bedank ik steeds uitvoerig. Hopelijk kan ik ooit ook wat moois doen voor al deze lieve ambassadeurs!

En voor wie nog al eens wat hoort over teksten die hoognodig geschreven moeten worden, hulp met sociale media of websites en webteksten die gemaakt moeten worden: DENK AAN MIJ. Je verdient mijn eeuwigdurende dankbaarheid en ik denk extra goed na hoe ik mijn ambassadeurs het beste kan helpen.

Bedankt ook voor het lezen van deze nieuwsbrief. Want daar is het toch een beetje waar ik het als tekstschrijver voor doe: ik wil graag gelezen worden!
 

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van Wordpress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.

Bekijk ook het aanbod van diensten, waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt.
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Logo Formule M Copyright © 2016 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest