Copy
Goed leesbare tekst nodig?
Tekstbureau Formule M banner
Tekstbureau Formule M heeft een nieuwe site, tekstbureauformulem.nl, waarop beter te zien is waarvoor je terecht kunt bij Formule M.

Mijn website is dus eindelijk af. Kijk via het linkje en vertel me wat je ervan vindt. Je vindt er nog altijd veel tips in de blogs, maar kunt ook beter zien wat tekstbureau Formule M te bieden heeft.

Dat varieert van: Maak voor mij een social media strategie op maat
Het laatste houdt in, dat je stap voor stap je strategie uitzet op de sociale media (Twitter, Facebook, Googleplus, LinkedIn en je nieuwsbrief via Mailchimp) met in je achterhoofd hoe en waar je je gedroomde klant of doelgroep het beste kunt bereiken.

Neem een abonnement op mijn tijd!
Het gebruik van sociale media is niet voor iedereen weggelegd. De één heeft er geen tijd voor, de ander weet niet hoe ermee om te gaan of heeft er gewoonweg geen zin in. Voor die mensen kan Formule M de taak overnemen. Vraag daarvoor een offerte aan voor een abonnement op mijn tijd. Dat kan al vanaf 1 uur per maand of per week. Mail me, als je daar behoefte aan hebt!

Ik wil het zelf doen. Kan ik dat leren?
Voor degenen, die er wel zelf mee om willen kunnen gaan, biedt Formule M instructie aan. Zodat je stap voor stap leert hoe de verschillende media werken.

Blogs
Voor degenen die meer willen weten over het gebruik van Twitter, Facebook of LinkedIn en over sociale media in het algemeen staan er op mijn websites tips en aanwijzingen.

Voor wie op de hoogte wil blijven over wat de stand van zaken is binnen de sociale media, kijk hieronder: TIP: voor bij het bloggen
Als je niet zo goed bent in het verwoorden van een eigen mening, probeer dan aan de hand van een aantal via Google of Twitter gevonden artikelen een mening te vormen.

Je lezers vinden het vaak prettig meerdere meningen te lezen, voordat ze zelf hun conclusies trekken. Daarom is het goed om over een bepaald onderwerp vooraanstaande meningen op een rij te zetten en simpelweg door te linken naar andere artikelen over jouw onderwerp.

Je eigen mening vormen, volgt dan vaak als vanzelf.

Beurs
Formule M heeft op twee beurzen gestaan. In september in Boxmeer en in oktober in het Brabantse Zeeland.

Hier twee filmpjes over de beurs:

ZeelandBoxmeerAanvraag Social Media StrategieContact?
Tekstbureau Formule M kan helpen bij het opzetten van een Social Media Strategie op maat of biedt hulp bij het gebruik van bijvoorbeeld LinkedIn. Speciaal gericht op jou en jouw bedrijf.

Voor meer informatie mail of bel: 06-12632535.

Lees meer van Tekstbureau Formule M op: 
Bezoek ook eens mijn fanpage op Facebook. Laat even weten of je hem leuk vindt. Ook voor tips sta ik open.

Voor degenen die deze nieuwsbrief toevallig doorgestuurd hebben gekregen: jullie kunnen je ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2014 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp