Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel

Formule M wenst iedereen een goed 2023!


Na een paar topweken met onverwachte gezelligheid gaat tekstbureau Formule M weer aan de slag. En jij? Ben jij er klaar voor? Het is goed om even stil te staan en je koers te bepalen. Ook voor mij is het zaak vooruit te plannen. Graag help ik je met de nodige hulpmiddelen om op gang te komen. In deze nieuwsbrief aandacht voor content kalenders, editorial calendars en issuekalenders / inhaak kalenders. Lees verder om te weten te komen hoe zij jou en je organisatie kunnen helpen!

Stel prioriteiten!

Onlangs schreef ik een blogartikel over Contentstrategie voor overheden. Misschien ben je ondernemer en behoor je niet
tot deze doelgroep. Desondanks kan de informatie ook voor bedrijven nuttig zijn. Kernboodschap: stel prioriteiten!
Want, zit je bijvoorbeeld op Twitter? Maar zie je je opdrachtgevers, gasten of klanten verdwijnen naar andere sociale media? Maak dan de afweging om over te stappen naar bijvoorbeeld LinkedIn of Mastodon. Post je elke dag iets op social media? Heb je gekeken wat dat oplevert? Moet je wel zoveel posten? Of kan het ook "een onsje minder"?

Zit jij ook op Mastodon?

Sinds kort zit ik op Mastodon. (En ook nog steeds op Twitter.) Ik wilde dit voor mij nieuwe medium uitproberen. Ook omdat er best wel wat mensen die ik ken zijn verkast naar Mastodon. Mijn ervaring? Het is moeilijk de mensen terug te vinden die ik zoek. Zoeken met een hashtag op interesses helpt, maar is voor mij niet afdoende. Interessant is wel, dat ik er heel andere informatie kan vinden dan op andere netwerken. En jij? Zit jij ook op Mastodon? Mij kun je daar vinden onder @Maureenbol@seo.chat. Tot ziens!

Blogs

Contentkalenders? Huh?

Wat voor plannen heb jij voor je bedrijf dit jaar? Laat het weten via #socialmedia en maak gebruik van handige contentkalenders, issuekalenders en editorial calendars. Meer hierover vind je op de website.

Ga via deze knop naar de blogs op de website

Contentstrategie voor overheden: stel prioriteiten!

Een contentstrategie opstellen is voor overheden soms ingewikkeld. Want zij hebben vaak te maken met allerlei issues. Zoals gevoelig liggende politieke en maatschappelijke zaken. Hoe pak je zoiets aan? Met het maken van een goede planning stellen zij hun prioriteiten vast.

Lees meer over contentstrategie (niet alleen voor overheden!)
Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
Copyright © 2023 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp