Copy
Bloggen, schrijven en SEO
Bekijk deze mail in je browser
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Na een mooie, lange zomer is het tijd voor mijn seizoen: de herfst. Ja, ik ben een herfstmens en ik hou van storm, herfstbladeren en zelfs van regen. Dit seizoen geeft mij energie, inspiratie en ik loop dan ook over van ondernemingslust.

Business en Trainingscentrum ArnhemOp het moment van publicatie van deze nieuwsbrief heb ik net een workshop "Zoekmachinevriendelijk schrijven en vindbaar worden op Googlemaps" achter de rug. Het was de derde en laatste keer, dat ik deze workshop gegeven heb. Iedereen die nog wat wil weten over deze onderwerpen kan bij mij terecht voor instructie.
 

Instructie Sociale Media

Deze week heb ik o.a. Jozan Coenen van First Seven geholpen met het opzetten van een nieuwsbrief in Mailchimp en haar laten zien hoe deze handige marketingtool werkt. 

Twitter First Seven
Op de website van tekstbureau Formule M is te zien, dat ik op verschillende vlakken instructie geef:

Schrijven

Schrijven blijft mijn "core business", de belangrijkste bezigheid van mijn bureau. Ik blog veel op mijn eigen websites, maar ook op die van anderen.

Schrijfmachine

Wil je weten, wat ik zoal heb geschreven? Lees dan:

Ensie

Het kennisplatform Ensie, de opvolger van de Eerste Nederlandse Systematisch Ingerichte Encyclopaedie (E.N.S.I.E.), zo meldde ik in de vorige nieuwsbrief al, is een nieuwe samenwerking voor Formule M.
Ensie
Daar zijn ondertussen deze beschrijvingen verschenen:

Tips

Tijdens de workshop Zoekmachinevriendelijk schrijven verzuchtte een deelneemster, dat ze graag meer wilde weten over hoe ze het beste kan bloggen. Ik heb haar een aantal tips gegeven, zoals:
  1. Zoek naar welke expertise je met je lezers kunt delen en welke informatie zij op zoek zijn. (Dus lieve lezers van deze nieuwsbrief,mocht je wat weten, mail, bel, twitter of facebook even!)
  2. Put uit je eigen ervaring.
  3. Je hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen: via Google of Twitter.com/search kun je altijd wel meer informatie vinden op andere websites, die jouw overtuiging kunnen onderbouwen. Laat jezelf steunen door andere experts!
  4. Ik maak altijd lijstjes over onderwerpen, waarvan ik weet dat die mijn lezers interesseren. Zodra mijn lijstje met links lang genoeg is, ga ik aan de slag met schrijven. Ik noem ook de schrijvers van de andere blogs in mijn blog, leg links naar hun artikelen, citeer ze of ik parafraseer wat zij te zeggen hebben in mijn eigen woorden.
  5. Lees mijn blogs!
InformatieHandige tools voor bij het bloggen zijn bovendien:

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van teksten, het maken van Wordpress websites, instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Logo Formule M Copyright © 2015 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest