Copy
Salt & Water dizajn studio
Pogledajte ovaj mejl u pretraživaču

Projekat savremene minimalističke kuhinje   

Krajem februara obradovale su nas profesionalne fotografije jednog od naših najnovijih projekata. Iako se radilo o uređenju male kuhinje u jednom porodičnom stanu, uložili smo maksimum, a rezultati našeg truda sada su pred vama.

Budući da su naši klijenti pobornici savremenog minimalističkog stila, naša ideja vodilja bila je da ogranićeni prostor predviđen za kuhinju treba iskoristiti na najbolji način, te smo ga pažljivim odabirom oblika i boja što otvorili i učinili prozračnim. Kombinacija žute i bele, kao i poigravanje sa geometrijskim šarama pokazalo se kao primerena vodeća tema.

Ova unikatna kuhinja nastala je, pre svega, zahvaljujući uspešnoj saradnji i otvorenoj komunikaciji koju smo ostvarili sa našim klijentima na šta smo veoma ponosni. Više o projektu možete pročitati na našem sajtu.

Salt & Water u novom ruhu

Kada smo već spomenuli naš novi vebsajt, red je i da se pohvalimo… Naša stranica doživela je potpuni mejkover, te je sada mnogo lepša i praktičnija. A pored svega toga, najveća novost je to što nas od sada možete pratiti i na srpskom jeziku!

Dakle, sve što treba da uradite jeste da u gornjem uglu odaberete srpsku zastavicu i - volia! - očekuje vas sasvim isti sadržaj adaptovan na naš jezik! Ukoliko sajt gledate preko telefona, ipak ćete morati da skrolujete skroz do dole kako biste pomenili jezik.

Nadamo se da će vam se promena svideti. Mi smo svakako oduševljeni ovim osveženjem.

Naš studio u medijima

Iako trenutno radimo na projektima za privatne klijente, naše pojavljivanje u medijima bilo je sve samo ne suptilno - i veoma smo ponosni zbog toga.

Prvo je CNN naš dobro poznati projekat uvrstio na listu “najspektakularnijih plutajućih hotela”, zatim se naša eko kuća pojavila u Politikinom dodatku “Moja kuća”, da bi na kraju u Telegrafu izašao iscrpni intervju sa našom direktoricom Svetlanom Mojić. Mi mislimo da je to i više nego dovoljno i svim novinarima koji nas redovno prate ovom prilikom želimo da uputimo jedno veliko hvala.

Share
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2017 Salt & Water, Sva prava zadržana.
odjavite se sa liste    ažurirajte svoju prijavu 

Email Marketing Powered by Mailchimp