Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Video: belangrijke videomededeling vanwege Bativox. Meer»
Recticel Insulation: het Powerroof concept is uitgebreid met Powerroof Maxx isolatie. Meer»
Bticino: MyHome_Screen 10, een revolutionaire touchscreen met touch&feel van een tablet. Meer»
Durlem: nieuwe doseerpomp werkt energiezuinig en zonder elektriciteit. Meer»
Vasco: waarom zou u Vasco ventilatie kiezen? Meer»
Omnicol: een nieuwe generatie epoxymortel: vaarwel verkleurde voegen! Meer»
Rockfon: Rockwool Group neemt Chicago Metallic Company over. Meer»
Soudal: perfectie in luchtdichte vensteraansluiting met Soudal Window System. Meer»
LEGO : win duotickets voor dé LEGO tentoonstelling van het jaar. Meer»
Premies : een overzicht van de ondersteuning van energiezuinige investeringen in 2014. Meer»
Autosalon : ga met Bativox en Isuzu gratis naar het autosalon. Meer»
Borderel : Borderel van Eenheidsprijzen 2014 is verkrijgbaar. Meer»
Wetgeving : nieuwe Europese drempelbedragen voor overheidsopdrachten. Meer»
Leuven : toren Leuvense Universiteitsbibliotheek open voor publiek. Meer»
Kalender Heimtextil DOMOTEXPolycloseVloeropbouw en -afwerkingGevel 2014Brandveilige gevelsystemen in detailBrussels Real Estate 2014Duurzame overheidsgebouwen: bouwakoestiekDag van de Openbare RuimteBatibouw, ...Meer»
Bij deze isolatieplaten is de dampopen onderdakfolie al op voorhand verkleefd én er is een rasterbedrukking. Dit maakt het plaatsen van de dakisolatie nog sneller en eenvoudiger.
Recticel Insulation
Het nieuwe MyHome_Screen 10 bij BTicino beheert niet alleen het volledige MyHome-domoticasysteem, tegelijkertijd is het ook een videofoon en controletoestel voor meerdere camera's.
Legrand Group Belgium nv-sa
Een nieuw gamma waterontharders dat écht schoon water garandeert met een extra troef: een slimme mechanische innovatie die energie bespaart.
Durlem
Vasco heeft een nieuwe brochure waarmee u een overzicht krijgt van de werking en de voordelen van Vasco ventilatie: fluisterstil, hoge E-peil reductie, eenvoudige installatie en onderhoudsarm.
VASCO
Koffie, wijn, etensresten, kalkafzetting: een tegelvloer - en dan vooral de voegen - krijgt heel wat te verduren. Om definitief komaf te maken met lelijke verkleuringen of zelfs schimmel, komt het Belgische Omnicol met een nieuwe epoxymortel.
Omnicol
De Rockwool Group heeft Chicago Metallic Company (CMC), een van oorsprong Amerikaanse fabrikant van systeemprofielen, overgenomen en dit sinds 1 oktober 2013.
Rockwool nv - Rockfon
Soudal Window System (SWS) is een professionele venster-aansluitsysteem. SWS
is een combinatie van meerdere producten die de afdichting verzorgen tussen schrijnwerk en metselwerk.
SOUDAL
Van 22/11/2013 t.e.m. 21/04/2014 loopt in de Beurs van Brussel de tentoonstelling "The Art of the Brick". De tentoonstelling met werk van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya stelt meer dan zestig fascinerende kunstwerken voor gemaakt met de beroemde LEGO blokjes. Bativox lanceert met Wienerberger een wedstrijd waarmee je 6 duotickets kan winnen.
LEGO expo
Wie in 2014 investeert in een energiezuinige woning kan opnieuw rekenen op steun van heel wat overheden. We zetten ze voor u even op een rijtje en geven meteen aan wat er wijzigt.
premies 2014
Van 16 tot en met 26 januari 2014 wordt in Brussels Expo het 92ste auto/moto salon georganiseerd. Dankzij Isuzu en Bativox maakt u kans op gratis tickets.
autosalon
Het Borderel van Eenheidsprijzen is een leidraad bij het ramen van kostprijzen van woongebouwen van een gemiddelde grootte. Elk artikel, dat in de twee landstalen wordt omschreven, geeft een richtprijs (excl. BTW) voor normale leveringen, uitvoeringen en afwerkingen met gebruikelijke materialen.
Borderel
De nieuwe drempelbedragen zijn van belang voor overheidsopdrachten. Telkens een overheidsopdracht het drempelbedrag evenaart of overstijgt moet verplicht Europees worden aanbesteed.
overheidsopdracht
Sinds kort is Leuven een toeristische attractie rijker: de toren van de Universiteitsbibliotheek aan het Mgr. Ladeuzeplein is vanaf nu toegankelijk voor het grote publiek. Naast een uniek panoramisch zicht vanaf 70 meter hoog krijgt de bezoeker tijdens de 300 trappen tellende klim een overzicht van de geschiedenis van de bibliotheek.
Leuven
Bativox kalender