Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Wienerberger: pioniersproject zet standaard voor ecologisch en economisch wonen. Meer»
Finstral: FIN-Project, aluminium ramen- en deurensysteem met uitstekende isolatie. Meer»
Monier: loodvervangende aansluiting van dakranden. Meer»
itec: isafe van itec, slipresistente en inspirerende vloerbekleding. Meer»
Buderus: Logatherm WPLSH, een slimme upgrade voor uw verwarmingsinstallatie. Meer»
Cocomosaic: een ecologisch bewuste en decoratieve tegelkeuze. Meer»
ETAP: E7, leds verlichten nu ook grote ruimtes. Meer»
Recticel Insulation: gratis workshops rond scholenbouw. Meer»
Architectuur : Gerechtsgebouw Hasselt officieel geopend. Meer»
Award : kende u de Aga Khan Award for Architecture al? Meer»
Neveneffect : Help! Die wolkenkrabber heeft mijn Jaguar gesmolten! Meer»
Innovatie : Ontdek de finalisten van de Product Innovation Challenge 2013. Meer»
Infosessie C3A : de efficiëntste informatica-oplossingen in de bouwvoorbereiding. Meer»
Wienerberger lanceert een opvallend pioniersproject: een wijk die volledig vanuit een duurzame invalshoek wordt aangepakt, en dit zowel op ecologisch, economisch als sociaal vlak.
Wienerberger nv-sa
Het nieuwe FIN-Project ramen- en deurensysteem koppelt de voordelen van aluminiumprofielen aan de buitenzijde met de isolerende eigenschappen van kunststofprofielen in de kern.
FINSTRAL BV
Wakaflex is een milieuvriendelijk product ter vervanging van loden dakaansluitingen. Het verzekert een perfecte waterdichtheid en langdurige weerbestendigheid.
MONIER
Met de nieuwe isafe safety floors collectie brengt itec niet enkel een zeer performante slipresistente vloerbekleding maar ook een pakket aan motieven en kleuren dat elke interieurarchitect en architect sterk zal aanspreken.
IVC Group
Dit toestel combineert op een slimme manier twee technologieën (gascondensatie en warmtepomp) en is dus nog beter voor uw energiefactuur.
Bosch Thermotechnology
Cocomosaic, vervaardigd uit schalen van kokosnoten, is een uiterst hoogwaardig ecologisch en innoverend decoratief product geschikt voor een brede waaier aan interieurtoepassingen.
Bouw.Punt Deketelaere
De reeks maakt gebruik van de LED+LENS-technologie van ETAP en biedt een modulaire oplossing voor de verlichting van grote ruimtes, die aanzienlijke lichthoeveelheden vragen.
ETAP
Deze workshops laten u kennis maken met de onafhankelijke visie van experten die dagelijks werken aan de school voor de toekomst.
Recticel Insulation
Op vrijdag 13 september werd het nieuwe gerechtsgebouw in Hasselt officieel geopend. Het gebouw zal dankzij zijn bijzondere vormgeving ongetwijfeld uitgroeien tot een icoon van de stad Hasselt.
De Hazelaar
Deze Oosterse architectuurprijs heeft als doelstelling om uitmundende architectuur in landen met een belangrijke Moslimaanwezigheid te belonen en te stimuleren. Naast het designaspect wordt bij deze prijs ook uitdrukkelijk de nadruk gelegd op de impact van de architectuur op het sociale weefsel.
Aga Khan Award for Architecture
Tijdens deze gratis infosessie krijgt u een klare kijk op de meest gebruikte en efficiëntste informatica-oplossing in de bouwvoorbereiding. Deelname is gratis maar registratie is verplicht.
C3A
Archimedes wist het al in de oudheid: met spiegels kan je licht bundelen op één punt. In Londen hebben ze dit principe onlangs opnieuw ontdekt ... als neveneffect van bijzondere architectuur.
Walkie-Talkie
Het Cradle to Cradle Products Innovation Institute heeft de 10 finalisten van de Product Innovation Challenge 2013 bekend gemaakt.
C2C