Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Somfy: ontmoedig dieven met automatische rolluiken. Meer»
Honeywell: innovatief temperatuurzoneregelsysteem Evohome. Meer»
Recticel Insulation: eerste isolatiefabrikant met "Ik BEN mee" uithangbord van VEA. Meer»
Harol: nieuw zonnescherm BX270 met superstrak design. Meer»
Vaillant: vernieuwde ecoTEC plus met verlaagd gas- en elektriciteitsverbruik. Meer»
Rockfon: Boxer, het plafondpaneel dat tegen een stootje kan. Meer»
Knauf Insulation: het Sheetrock-gamma met gebruiksklare afwerkpleisters. Meer»
Erfgoed : ontdek de Boekentoren 2.0. Meer»
Technologie : warmtepompen en airco's zonder compressor? Meer»
Architectuur : nieuwe gevangenis van Marche-en-Famenne. Meer»
Kalender C3A, Batimat, Eco-Life Venning, MAPIC, Smart Geotherm, EPB 2014 ,...Meer»
De dagen worden korter, het is sneller donker: ideale omstandigheden voor inbrekers. Simuleer uw aanwezigheid dankzij automatische en van op afstand bedienbare rolluiken.
Somfy NV
Met het draadloze Evohome kan de temperatuur voor elke kamer op elk moment individueel worden ingesteld. Daarbij kunnen tot acht ruimtes flexibel worden bepaald.
Honeywell
BEN staat voor bijna-energieneutraal. Recticel Insulation ontving als eerste isolatiefabrikant het "Ik BEN mee" uithangbord uit handen van het Vlaams Energieagentschap (VEA).
Recticel Insulation
Het strakke en stijlvolle ontwerp van het BX270 zonnescherm past perfect bij een moderne en minimalistische woning. Beschikbaar in alle ral- en structuurlakken met verschillende glansgraad.
Harol
De ecoTEC plus is al geruime tijd de meest verkochte condensatiegaswandketel op de Belgische markt. De werking werd nu nog verder geoptimaliseerd.
Vaillant nv-sa
In openbare ruimtes is de kans op beschadiging aan het plafond groot. Boxer is een plafondpaneel dat niet beschadigt als er een schooltas tegenaan vliegt en bovendien garant staat voor een zeer hoge geluidsabsorptie en brandveiligheid.
Rockwool nv - Rockfon
Met de integratie van de Sheetrock direct verwerkbare plamuurpasta's maakt Knauf zijn aanbod van voeg- en afwerkpleisters compleet. Knauf wil met deze productuitbreiding voor elke afwerkingsgraad het juiste product kunnen bieden.
Knauf
Lange tijd stond de boekentoren te verkommeren maar nu ondergaat het gebouw een ware transformatie. Bekijk enkele knappe videoreportages.
Boekentoren
Warmtepompen en koelkasten maken vandaag meestal gebruik van compressortechnologie om de klassieke koelcyclus te realiseren. Een nieuwe duurzamere technologie zou in de komende jaren voor een kleine revolutie kunnen zorgen.
magnetische koeling
Onlangs werd de nieuwe gevangenis van Marche-en-Famenne officieel geopend. Ze biedt plaats aan 312 gedetineerden en maakt deel uit van het Masterplan van de Federale regering.
gevangenis van Marche-en-Famenne
Bativox kalender