Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
IVC Group: uw vloerenpartner voor de projectmarkt. Meer»
Wienerberger: win een BBQ-stel met onze kleiklinkersfotowedstrijd. Meer»
Niko: de Concept Gallery, een ontmoetingsplek voor architectuur, design en comfort. Meer»
Vasco: bereken je ventilatiesysteem met onze online tool. Meer»
Foamglas: binnenisoleren in lokalen met hoge vochtigheid. Meer»
Somfy: Jetair optimaliseert binnenklimaat. Meer»
Recticel Insulation: flinke besparing op energierekening na rigoureuze verbouwing. Meer»
TGM België: HV60, hét houten vliesgevelsysteem van TGM. Meer»
Gefopt : Zitten de Benidorm Bastards achter het verhaal van de wolkenkrabber zonder lift? Meer»
Apps : Ontdek interessante architectuur in je omgeving met de Field Trip app Meer»
Met meer dan 15 jaar ervaring in de markt van de kunststofvloerbekledingen, beschikt IVC Group over de expertise, de knowhow én de producten om de veeleisende projectmarkt op zijn wenken te bedienen.
IVC Group
Even een foto maken van uw terras, oprit of tuinpad aangelegd met (Terca-)kleiklinkers van Wienerberger en misschien wint u (of één van uw klanten) een BBQ-stel van Weber!
Wienerberger nv-sa
Een plek waar zowel bouwprofessionals als eindklanten in dialoog kunnen gaan over innovatie, design en elektrische installaties in woningen en grote projecten.
Niko NV
Ventilatie is maatwerk aangepast aan elke woning. Met de online rekentool van Vasco weet u meteen welke ventilatie bij uw woning past.
VASCO
De toepassing van Foamglas als binnenisolatie in het Brandwondencentrum van het Militair Hospitaal in Neder-Over-Heembeek. Ook in zones met permanent extreem zware binnenomstandigheden.
FOAMGLAS
Om het binnenklimaat en het het visuele comfort in het hoofdkantoor in Oostende te optimaliseren, was Jetair op zoek naar een oplossing om de zonwering te automatiseren.
Somfy NV
Voor de opbouw van de nieuwe gevel van Hippe Hoogbouw Weezenhof werd gekozen voor het innovatieve gevelisolatie-concept Systeemoplossing Powerwall.
Recticel Insulation
Hoe zou het zijn als u de voordelen van hout en aluminium kon combineren in één gevelsysteem? Als antwoord op die vraag ontwikkelde TGM een innovatief vliesgevelsysteem.
Technisch Gevelbouw Management België
Onlangs werd wereldwijd gewag gemaakt van een bouwblunder van formaat in Benidorm. Het 47 verdiepingen tellende hoogste flatgebouw van de stad zou maar beschikken over liften tot de 20ste verdieping. Het verhaal blijkt een hoax, nep dus.
Hoax
Ga je binnenkort met vakantie of ben je gewoon benieuwd naar architecturale bezienswaardigheden in je buurt, dan moet je absoluut Field Trip installeren op je smartphone.
Field Trip