Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Somfy: regel met TaHoma uw verwarming van op afstand met uw smartphone of tablet. Meer»
Lexx: nieuw prefab houtbouwsysteem wint Henry van de Velde label 2013. Meer»
BTicino: ontdek de energie-efficiënte oplossingen van BTicino op Batibouw. Meer»
Derako: duurzame houten voorzetgevel met een unieke en moderne uitstraling. Meer»
Ebema: esthetische grasbetontegels Aviena Circle. Meer»
Rockfon: nieuwe gebruiksvriendelijke website met nuttige informatie en slimme tools. Meer»
Grohe: SilkMove ES: nieuwe duurzame technologie voor slim en verantwoord verbruik. Meer»
Wetgeving : nieuwe gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake hemelwater. Meer»
Techniek : toren van 116 meter midden in de stad gesloopt met explosieven. Meer»
Architectuur : Oostenrijks bureau ontwerpt nieuw hoofdkantoor BNP Paribas Fortis. Meer»
Parkeren : Shop & Go project wint Smart City Award. Meer»
Kalender Dag van Verkeer & MobiliteitDag van de Openbare RuimtePraktijksessies Congres Publieke RuimteC3A-zesdaagse basiscursus RevitBatibouwMIPIM, ...Meer»
Somfy en Honeywell slaan de handen in elkaar: TaHoma kan het evohome zoneregelsysteem van Honeywell aansturen, waar u ook bent.
Somfy NV
LLEXX, het nieuw ontwikkelde prefab houtbouwsysteem van de firma Hahbo, combineert hout met staal en kan flexibel gebruikt worden voor verschillende toepassingen waaronder klaslokalen, kantoorgebouwen enz.
Hahbo
Een revolutionair touchscreen, een universele LED-dimmer en een digitale thermostaat: de nieuwe producten die BTicino aan de bezoekers van Batibouw voorstelt, dragen elk vanuit hun functie bij tot een spaarzaam energieverbruik.
Legrand Group Belgium nv-sa
Toepassing van hout als gevelbekleding geeft een gebouw een warme en moderne uitstraling. Het Derako massief houten gevelsysteem is een innovatieve geventileerde voorzetgevel die snel te monteren is door de ingenieuze bevestigingsstructuur.
Hunter Douglas Belgium NV/SA Helioscreen Projects
Ebema ontwikkelde samen met architect Maxime Saïsse grasbetontegels voor een naadloze integratie tussen een functionele waterdoorlatende verharding en de natuurlijke omgeving.
Ebema
De nieuwe website van Rockfon kan architecten, akoestische experts, ingenieurs, aannemers,... nog beter ondersteunen met de selectie, specificaties en installatie van Rockfon plafonds en muuroplossingen.
Rockwool nv - Rockfon
Deze technologie vermijdt dat er water wordt opgewarmd terwijl je aan koud water alleen genoeg hebt. Het debiet werd beperkt om water en energie te besparen.
Grohe
Wie bouwt of verbouwt moet sinds 1 januari 2014 rekening houden met een strengere nieuwe Vlaamse verordening inzake hemelwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater.
verordening hemelwater
"Sprengmeister" Eduard Reisch heeft zondag zijn titel opnieuw alle eer aangedaan: 38 verdiepingen tot puin herleid in enkele seconden, zonder noemenswaardige schade aan nabijgelegen gebouwen!
explosieve sloop
Na een architectuurwedstrijd gelanceerd in 2013, heeft BNP Paribas Fortis de groep Baumschlager Eberle gekozen om zijn nieuwe hoofdkantoor te bouwen. Het bestaande wordt afgebroken en vervangen door een nieuw gebouw, dat eind 2021 klaar moet zijn.
nieuw hoofdkantoor BNP Paribas Fortis
De Stad Kortrijk is dit jaar de winnaar van de Smart City Award met zijn Shop & Go project. Wie in Kortrijk slechts voor korte tijd wilt parkeren, kan sinds kort terecht op “Shop & Go” plaatsen in het centrum: je parkeert er gratis voor een maximumduur van 30 minuten.
smart city award
05-02-2014 › 06-02-2014 Beurs: Dag van Verkeer & Mobiliteit
05-02-2014 › 06-02-2014 Beurs: Dag van de Openbare Ruimte
06-02-2014 Congres/netwerkevent: Praktijksessies Congres Publieke Ruimte
18-02-2014 Cursus: C3A-zesdaagse basiscursus Revit
20-02-2014 › 02-03-2014 Beurs: Batibouw
11-03-2014 › 14-03-2014 Beurs: MIPIM
Wist u dat u op onze site een kalender met de belangrijkste beurzen,... in de bouwsector kan raadplegen? Om het u nog eenvoudiger te maken kan u zich abonneren op deze kalender zodat u steeds up-to-date blijft.
Bativox kalender