Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T


In deze editie:
Somfy: beveilig uw woning met huisautomatisering. Meer»
Recticel Insulation: isolatietape in breedte 30 cm voor het afkleven van hoekaansluitingen. Meer»
Vasco: Carré Plus: ritmisch lijnenspel met spectaculaire warmtewinst. Meer»
Niko: switch to beauty: de schakelaar als designstatement. Meer»
Foamglas: TU Delft Library blaast 15 kaarsjes uit. Meer»
Wienerberger: Salens Architecten wint prijs op de FAB Awards. Meer»
Moduleo: toonzaal van Meubelen Jonckheere uitgevoerd met Flemish Stone. Meer»
Harol: ontdek het vernieuwd en uitgebreid gamma screens. Meer»
Polyclose: de vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Meer»
LEGO : win duotickets voor deze unieke LEGO tentoonstelling in Brussel. Meer»
Ford : de nieuwe Ford Transit Connect werd verkozen tot International Van of the Year 2014. Meer»
Architectuur : Belgische Prijs voor Architectuur & Energie uitgereikt. Meer»
Kalender Heimtextil DOMOTEXPolycloseGevel 2014Brussels Real Estate 2014, ...Meer»
Bij beveiliging draait het enerzijds om het automatiseren van producten die de toegang tot de woning moeilijk maken en anderzijds om producten die de aanwezigheid in huis simuleren.
Somfy NV
Rectitape isolatietape bestaat nu ook in breedte 30 cm voor het efficiënt winddicht afwerken en afkleven van hoeken en naden van Recticel isolatieplaten.
Recticel Insulation
De Carré Plus is de nieuwste telg uit de bekende Carré collectie van Vasco. Door zijn innovatief ontwerp is deze stalen buizenradiator een ware uitblinker in warmteafgifte.
VASCO
De zes nieuwe Pure-afdekplaatjes van Niko zorgen voor betaalbaar design in een perfect afgewerkt interieur. Met materialen vol verhaal en emotie zoals bakeliet, verweerd staal, artificiële dierenhuid en plexiglas.
Niko NV
In 2013 vierde de TU Delft Library zijn 15de verjaardag. Bij de renovatie van het enorme grasdak werd gekozen voor de zekerheid van het duurzame en ecologisch verantwoorde Foamglas Kompaktdaksysteem.
FOAMGLAS
Salens Architecten uit Brugge won op de 10de editie van de FAB Awards de prijs van Wienerberger voor de "Beste toepassing van Keramische bouwmaterialen" voor het Rijksarchief te Brugge.
Wienerberger nv-sa
Meubelen Jonckheere beschikt over een toonzaal van 13.000 m². Dit jaar werd hiervan 640 m² voorzien van het Moduleo Transform dryback Flemish Stone.
IVC Group
Harol heeft een vernieuwd en uitgebreid gamma screens: een totaalconcept waarmee men voor elke bouwbehoefte een gepaste oplossing kan aanreiken.
Harol
De 16de editie van Polyclose staat voor de deur. Reserveer uw tickets via Harol en maak kans op een reis naar Las Vegas.
Harol
Van 22/11/2013 t.e.m. 21/04/2014 loopt in de Beurs van Brussel de tentoonstelling "The Art of the Brick". De tentoonstelling met werk van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya stelt meer dan zestig fascinerende kunstwerken voor gemaakt met de beroemde LEGO blokjes. Bativox lanceert met Wienerberger een wedstrijd waarmee je 6 duotickets kan winnen.
LEGO expo
De nieuwe Ford Transit Connect werd verkozen tot "International Van of the Year 2014". Daarmee is Ford de eerste constructeur die twee keer op een rij de trofee in ontvangst mag nemen. De Transit Connect kreeg 130 van de 163 mogelijke punten van de internationale jury van 24 gespecialiseerde journalisten.
Ford
Op 10 december werden de "Belgische Prijs voor Architectuur & Energie 2013" uitgereikt. Wij maakten een overzicht van de winnaars uit de verschillende categorieën.
FAB Awards
8-1-2014 › 11-1-2014 Beurs: Heimtextil
11-1-2014 › 14-1-2014 Beurs: DOMOTEX
16-1-2014 › 18-1-2014 Beurs: Polyclose
22-1-2014 › 24-1-2014 Beurs: Gevel 2014
30-1-2014 Congres/netwerkevent: Brussels Real Estate 2014
Wist u dat u op onze site een kalender met de belangrijkste beurzen,... in de bouwsector kan raadplegen? Om het u nog eenvoudiger te maken kan u zich abonneren op deze kalender zodat u steeds up-to-date blijft.
Bativox kalender
Wist u dat Bativox via zijn sociale mediakanalen heel wat interessant nieuws brengt over de Belgische bouwsector. Nieuws over projecten, de economische toestand in de bouwsector, nieuwe producten, nieuwe wetgeving,...Wilt u als eerste op de hoogte zijn, volg ons dan via uw favoriete sociale mediakanaal: Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn of Pinterest.
Volg ons via sociale media