Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Weber: Weber.col plus E-CO2 Comfort, de lichtgewicht ecologische kleefmortel. Meer»
Hansgrohe: Axor Starck Organic of een uniek design met een revolutionaire waterbelevenis. Meer»
Somfy: Somfy en Jetair: dankzij KNX een fris ticket naar de zon. Meer»
Bleijko: een waterdoorlatende busperronband. Meer»
Delta Light: de N°10, stirred, not shaken. Meer»
Wienerberger: alle oplossingen voor gevelrenovatie in een handige tool. Meer»
Prefab: is dit de toekomst van de woningbouw? Meer»
Coolblue: eigenzinnige aankleding voor nieuw hoofdkantoor in Rotterdam. Meer»
De Bativoxkalender: mis nooit meer de belangrijkste beurzen,.... Meer»
Nieuwe technologie zorgt voor een lichtgewicht kleefmortel met een aanzienlijk lagere CO2 afdruk. Toepasbaar op tegels en natuursteen.
Weber
Het unieke design van de mengkraan voor de lavabo ontworpen door Philippe Starck, werd gekoppeld aan een revolutionair laag debiet van slechts 3.5 l/min.
Hansgrohe
In nauwe samenwerking met Jetair werkte Somfy een flexibele sturing van de zonwering uit voor het hoofdkantoor van Jetair in Oostende.
Somfy NV
Bij bushaltes blijft vaak water staan. Deze busperronband is voorzien van een opening, waardoor het water afgevoerd wordt zonder een dure draingoot.
Bleijko Roeselare N.V.
Naar aanleiding van de 10de uitgave van The Lighting Bible liet Delta Light een zomerse cocktail ontwikkelen. Proef met ons mee!
Delta Light® nv
In deze online renovatiegids reikt Wienerberger de bouwprofessional een pak handige hulpmiddelen aan voor gevelrenovatie: praktisch advies, een stappenplan voor de bouwheer, referenties, uitvoeringsdetails, bestekteksten,...
Wienerberger nv-sa
Niet iedereen gelooft dat de bouwachterstand in Nederland met klassieke bouwmethoden opgehaald zal kunnen worden. Biedt prefab de oplossing?
prefab
De snelst groeiende online shop uit de Benelux heeft een nieuw hoofdkantoor. Geen glijbanen of chillrooms met tropische aquaria maar een multifunctionele indeling met een eigenzinnige aankleding die getuigt van humor.
coolblue
Wist u dat u op onze site een kalender met de belangrijkste beurzen,... in de bouwsector kan raadplegen? Om het u nog eenvoudiger te maken kan u zich abonneren op deze kalender zodat u steeds up-to-date blijft.
Bativox kalender