Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Niko: storende HDMI-kabels netjes opgeborgen. Meer»
Triflex: veilige hellingbaan tijdens ijskoude dagen. Meer»
Vasco: Vasco lanceert BEAMS in de markt. Meer»
Moduleo: Eat@12, een nieuw tewerkstelllingsinitiatief in een fris en sfeervol interieur. Meer»
Somfy: wonen en zorg anders bekeken in WZC De Lisdodde. Meer»
Brakel Aero: Optima, de duurzaamste kleppenventilator in de markt. Meer»
Ford : de nieuwe Ford Transit Connect werd verkozen tot International Van of the Year 2014. Meer»
Combipremie : verhoogde energiepremie om totaalaanpak bij renovatie te stimuleren. Meer»
Verlichting : nieuwe feeërieke ledverlichting voor Grote Markt van Brussel. Meer»
Kalender Prijsuitreiking Belgische Prijs voor Architectuur & Energie 2013Seminarie NBN-Eurocode 2Ventilatie voor de architectNieuwe EPB-eisenPolyclose, ...Meer»
Met de HDMI-contactdoos vervolledigt Niko zijn assortiment mediaconnectoren. Daarmee komt Niko tegemoet aan de vraag van bouwers, verbouwers en installateurs.
Niko NV
Nu de winter weer voorzichtig van zich laat horen, krijgen sneeuw en ijs vrij spel op de hellingbanen van parkeergarages. Een verwarmde hellingbaan van Triflex zorgt voor meer veiligheid.
Triflex
De BEAMS radiator is het vlaggenschip van de nieuwe generatie duurzame aluminium radiatoren: warmte op z'n mooist en...op z'n zuinigst.
VASCO
De commerciële vloertoepassing Moduleo Transform draagt bij tot het fris en sfeervol interieur van het nieuw tewerkstelllingsinitiatief Eat@12.
IVC Group
Dankzij het centraal besturingssysteem van de verticale luiken zorgt Somfy voor een comfortabel en gezond binnenklimaat in woonzorgcentrum de Lisdodde in Mechelen.
Somfy NV
De Brakel Optima is de meest energiezuinige kleppenventilator voor rook- en warmteafvoer en ventilatie. De Optima levert een optimale bijdrage aan de brandveiligheid, het comfort én de energiehuishouding van een pand en is dan ook helemaal op zijn plaats in een duurzaam gebouw.
Brakel Aero
Er is goed nieuws voor wie zijn woning in 2014 wil renoveren. De Vlaamse regering keurde onlangs een nieuwe “combipremie” goed. Wanneer je gelijktijdig investeert in nieuwe ramen met hoogrendementsglas én in muurisolatie dan kan je genieten van een extra hoge premie voor het hoogrendementsglas.
combipremie
Door de nieuwe ledverlichting zal de architecturale rijkdom van de Grote Markt, opgenomen in de Werelderfgoedlijst van de UNESCO, ook na zonsondergang schitteren. Waar vroeger slechts 2 gebouwen verlicht werden, staan nu alle 27 gebouwen in de schijnwerpers.
Brussel
Bativox kalender