Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Niko: bedien je Niko Home Control installatie nu ook buitenshuis. Meer»
Recticel Insulation: bijdrage aan uitstekend BREEAM-certificaat voor Balk van Beel. Meer»
Bulex: warmtepompboiler Magna AQUA, hernieuwbare energie op z'n best. Meer»
Moduleo: de Europese consument kiest voor lichte kleuren en voor grote planken en tegels. Meer»
Foamglas: voortrekkersrol in dakisolatie voor parkeerdaken bevestigd. Meer»
Q-railing: Q-Lights, railingsystemen in een ander licht. Meer»
Vasco: vergelijking van ventilatiesysteem C en D. Meer»
Mitsubishi Electric: nieuwe premium wandunits met 3D-sensortechnologie. Meer»
Somfy: bijna één op vijf Belgen vergeet bij vertrek huis af te sluiten. Meer»
De Bativoxkalender: mis nooit meer de belangrijkste beurzen,.... Meer»
Niko lanceert voor Niko Home Control de nieuwe Remote Control dienst. Waar je vroeger enkel binnenshuis je rolluiken kon bedienen of de verwarming kon controleren, kun je dat nu met je smartphone of tablet overal ter wereld!
Niko NV
De Balk van Beel ontving eind 2012 als eerste gebouw op het Europese vasteland een BREEAM-certificaat "uitstekend". Recticel Insulation stapte mee in het project en is trots een steentje te kunnen bijdragen aan deze uitzonderlijke realisatie.
Recticel Insulation
Het gamma warmtepompen van Bulex wordt uitgebreid met de warmtepompboiler Magna AQUA. Deze unieke boiler laat u toe om tot 75% te besparen op uw energiefactuur voor warmwaterbereiding.
Bulex
Moduleo Design Floors merkt een duidelijke trend in de Europese markt waarbij overwegend wordt gekozen voor licht gekleurde vloeren. Ook de vraag naar bredere planken en grotere tegels neemt toe.
IVC Group
Foamglas, fabrikant van hoogwaardig thermisch isolerend cellulair glas, werd omwille van zijn innovatieve toepassing van zijn producten op parkeerdaken geselecteerd voor de renovatie van het winkelcentrum Shopping 1 in Genk.
FOAMGLAS
Q-lights is een compleet verlichtingssysteem, inclusief alle benodigdheden om een duurzaam, fraai verlicht railingsysteem te installeren.
Q-railing Central Europe GmbH
Bij het kiezen van ventilatie komen veel vragen kijken. Een van de belangrijkste is: Kiest u best voor een systeem C of een systeem D?
VASCO
De nieuwe units verbruiken 10% minder energie. Volgens de komende richtlijn voor energiegerelateerde producten (ERP) behoort de unit in koelmodus tot de hoogste klasse A+++.
Mitsubishi Electric Europe BV
Eén op twee Belgen geeft toe dat ze bij het verlaten van de woning het vaakst het licht of de verwarming vergeten uitdoen en bijna 20% sluit zijn woning niet goed af.
Somfy NV
Wist u dat u op onze site een kalender met de belangrijkste beurzen,... in de bouwsector kan raadplegen? Om het u nog eenvoudiger te maken kan u zich abonneren op deze kalender zodat u steeds up-to-date blijft.
Bativox kalender