Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Vasco: Innovaties om van te smullen. Meer»
Recticel Insulation: Eurowall 21: spouwisolatie met een 10% betere isolatiewaarde. Meer»
Beltrami: creatief met natuursteenstrips. Meer»
Schréder: nieuwe dynamische ledverlichting voor Grote Markt van Brussel. Meer»
Somfy: Somfy's projectenafdeling zet voordelen KNX in de kijker op Batibouw. Meer»
Deceuninck: een gesloten kringloop is prioritair voor de marktleider in pvc-profielen. Meer»
Luxlight: kristalhelder glas in grootste platdakraam zorgt voor meeste natuurlijk daglicht. Meer»
Wienerberger: Wienerberger introduceert vernieuwende bouwoplossingen. Meer»
Niko: Niko breidt ledassortiment grondig uit. Meer»
Architectuur : gevangenis Beveren opent haar deuren. Meer»
Analyse : een kijk in de (ver)bouwplannen van de Batibouwbezoekers. Meer»
Innovatie : duurzame tuinbouw in Londen op 30 meter onder de grond. Meer»
Prijs : Regionaal Landschap Kempen en Maasland wint Prijs Publieke Ruimte. Meer»
Kalender BatibouwMIPIMLight+Building, ...Meer»
Op Batibouw pakt Vasco uit met innovaties in de 3 specialisaties waarin ze als "totaalaanbieder" actief is: designradiatoren, vloerverwarming en ventilatie. Niet te vergeten: een leuke wedstrijd waarmee je een etentje kan winnen bij een Belgische topchef.
VASCO
Met deze nieuwe spouwisolatie met een warmtegeleidingscoëfficient van 0,021 W/mK, spaart u heel wat isolatie uit, waarmee u tot 1 cm woonruimte wint.
Recticel Insulation
De vraag naar natuursteenstrips is de laatste jaren sterk toegenomen. Natuursteenstrips bieden de ideale oplossing voor het bekleden van een accentmuur of om uw gevel een originele toets te geven.
Beltrami
Deze nieuwe dynamische ledverlichting creëert op de Grote Markt van Brussel een feeërieke nachtelijke sfeer die meer dan 80% energiebesparing genereert.
Schréder
Projects by Somfy verduidelijkt op de Batibouwstand van KNX België de voordelen van KNX voor automatisering en gebouwbeheer: interoperabiliteit, flexibiliteit en een centraal beheer.
Somfy NV
Deceuninck investeert sterk in zijn waardeketen. Voor alle materialen die Deceuninck op de markt brengt, wordt gezorgd voor een gesloten circuit.
Deceuninck nv Benelux
Om nog meer daglicht binnen te krijgen, voorziet Luxlight zijn platdakramen vanaf 1 maart van een nieuwe kristalheldere glassoort: Crystall glas. Het binnenvallende licht is bijna 100% natuurlijk en kleurecht.
Luxlight
Met de Bellus introduceert Wienerberger de lichtste en dunste keramische lei. Verder ook de Eco-brick gevelsteen, nieuwigheden in het gamma Terca gevelstenen en de Koramic Fleece Premium onderdakfolie.
Wienerberger nv-sa
Ledverlichting blijft de absolute winnaar van alle lichtbronnen. Niko zet vandaag volledig in op led met een volledig assortiment aan kwalitatieve en veelzijdige ledstrips, profielen én innovatieve bedieningen.
Niko NV
Op 14 februari 2014 werd de gevangenis in Beveren officieel geopend. De gevangenis werd op 2 jaar tijd gebouwd en kan 312 gedetineerden opvangen. Deze nieuwe gevangenis werd gerealiseerd via een DBFM-overeenkomst (Design Build Finance Maintain).
gevangenis Beveren
Bativox analyseerde de productinteresses van meer dan 600 particuliere Batibouwbezoekers. Zijn ze allemaal overtuigd van de voordelen van isolatie, ventilatie en hernieuwbare energie?
analyse product interesse
Twee Britse ondernemers, Richard Ballard en Steven Dring, waren in Londen op zoek naar locaties om aan urban farming te doen, toen ze vernamen dat voormalige schuilkelders uit WOII te huur kwamen.
duurzame tuinbouw
De huisstijl voor het Rivierpark Maasvallei kwam als winnaar uit de bus. Het is dan ook een buitenbeentje: de huisstijl verwijst naar zitbanken, tafels, informatiedragers en fietssteunen die RivierPark Maasvallei liet ontwikkelen in samenwerking met een brede waaier van partners.
Prijs Publieke Ruimte
20-02-2014 › 02-03-2014 Beurs: Batibouw
11-03-2014 › 14-03-2014 Beurs: MIPIM
30-03-2014 › 04-04-2014 Beurs: Light+Building
Wist u dat u op onze site een kalender met de belangrijkste beurzen,... in de bouwsector kan raadplegen? Om het u nog eenvoudiger te maken kan u zich abonneren op deze kalender zodat u steeds up-to-date blijft.
Bativox kalender