Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
In deze editie:
Urbis: LINK, een ecologische en duurzame straattafel. Meer»
Triflex: veilige thuishaven voor Boeing 787 Dreamliner dankzij Triflex. Meer»
Foamglas: architect bouwt bioklimatische passiefwoning met nulenergiestandaard. Meer»
Vasco: lichtgewicht ventilatie-unit D275 ideaal voor appartementenbouw. Meer»
Rockfon: grensverleggende bouwprojecten qua architectuur en akoestiek. Meer»
Wienerberger: nieuwe huid van klei voor ruim 100 jaar oude woning. Meer»
Event : schrijf in voor lanceringsevent "Wonen Na 60". Meer»
Wetgeving : nieuw model aanvraag stedenbouwkundige vergunning Brussel. Meer»
Erfgoed : red het geboortedorp van Darth Vader. Meer»
Kalender Sociale media en digitaal dossierbeheer voor architectenTV 249: Leidraad voor de goede uitvoering van schilderwerkenReal Estate AwardsStone ExpoWarmtenetten: de nieuwe generatieNaar een hogere duurzaamheidswaarde van beton Management van uw architectenkantoorA blueprint for the future: advanced manufacturing & new urbanism, ...Meer»
Grote straattafels waaraan men kan gaan zitten, een maaltijd delen of een ontspanningsmoment inlassen, verhogen de aantrekkelijkheid van de openbare ruimte.
Schréder
Jetairfly zocht naar een duurzame oplossing voor de markeringen in de thuishaven van haar gloednieuwe Boeing 787 Dreamliner. Dergelijke markeringen vereisen specifieke eigenschappen.
Triflex
Op een van de weinig idyllische percelen die ons land nog rijk is, bouwen architect Wim Tavernier, architect-zaakvoerder van 5+architecten, en zijn vrouw een passiefhuis dat voldoet aan de nulenergiestandaard.
FOAMGLAS
De Vasco ventilatie unit D275 is met zijn in te stellen capaciteit van 185 tot 275 m3/h dé ventilatie-oplossing voor appartementen en compactere woningbouw.
Vasco
De nieuwste editie van Inspired By You toont hoe de klassieke rasterplafonds evolueren in hangende akoestische oplossingen: monolithische oppervlakken, gewelven, eilanden, baffles, muuroplossingen en kleuren.
Rockfon
Renovatie wordt de komende jaren het sleutelgegeven voor de bouwsector. Hoe bundel je in een doorgedreven verbouwing architectuur, wooncomfort, energie-efficiëntie en duurzaamheid tot een sluitend kwartet?
Wienerberger
In 2050 zal België 4.000.000 60-plussers tellen. Dit houdt in dat er vanaf 2014 elke dag ongeveer 98 60-plussers bijkomen. Het invloedrijke nieuwsmagazine The Economist spreekt van een wereldwijde "Silver Tsunami".
wonen na 60
Vanaf 1 mei 2014 treedt een nieuw besluit m.b.t. de aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in werking. De aanpassingen hebben als doel om het dossier van de aanvragen te vereenvoudigen en houden eveneens rekening met de evolutie van de stedenbouwkundige regelgeving van de laatste 10 jaar.
stedenbouwkundige vergunning Brussel
Tunesië heeft meer te bieden dan alleen maar zonnige stranden. In het zuiden van Tunesië ligt bijvoorbeeld de prachtige site van Ong Jmel, bij Star Wars fans beter bekend als de geboorteplaats "Mos Espa" van Darth Vader.
Mos Espa
Bativox kalender