Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Foamglas: nieuwe bedrijvigheid in de Stevenstoren. Meer»
Wienerberger: dé onderdakfolie met hoge dampdoorlatendheid voor flauw hellende daken. Meer»
Recticel Insulation: lage-energie-renovatie gewikt en gewogen. Meer»
Somfy: Somfy motoren ondersteunen nieuw groen communicatieprotocol. Meer»
Schréder: Focal Gobo straalt het prijswinnend lichttraject. Meer»
Maene: Boston, de veilige glasleuning zonder balusters en handgreep. Meer»
Roto Frank: Eneo CC, intelligente meerpuntssluiting van Roto. Meer»
Enquête: Sociale media: hype of hulpmiddel? Graag uw mening! Meer»
Technologie: Schakelaars en sensoren die energie oogsten.  Meer»
Architectuur: Federaal Administratief Centrum Aalst officieel geopend.  Meer»
Wetgeving: Zorgt de uitzondering op het eenheidsstatuut in de bouw voor problemen? Meer»
Kalender CocoonBrandveilige gevelsystemenRenoFase6de Dag van de afwerkingVentilatie voor de architect6de Dag van het dakSeminarie NBN-Eurocode 2: Berekening van gewapend- en voorgespannen beton, ...Meer»
De archiefruimte op de vijfde verdieping van de Stevenstoren werd omgevormd tot kantoor. Omwille van de hoogwaardige technische eigenschappen werd Foamglas gebruikt om zowel de vloer als het dak te isoleren.
FOAMGLAS
Fleece Premium is een hoogwaardige onderdakfolie met hoge dampdoorlatendheid. Deze performante en resistente folie werd speciaal ontwikkeld voor flauw hellende daken.
Wienerberger nv-sa
Wienerberger en Recticel Insulation monitoren in samenwerking met de KU Leuven de impact van een ingrijpende renovatie op het wooncomfort en de energie-efficiëntie.
Recticel Insulation
Dit jaar lanceerde Somfy een module waardoor zijn motoren voor zonweringssystemen draadloos kunnen communiceren met batterijloze schakelaars met EnOcean technologie.
Somfy NV
In de Sint-Jacobswijk te Brussel werd er een opwaarderingsproject gelanceerd rond 3 aspecten: openbare verlichting, verlichting van de etalages en lichtshows.
Schréder
Boston, de veilige glasleuning zonder balusters en handgreep kan zeer gemakkelijk uitgelijnd worden en maakt een esthetische afwerking mogelijk.
Maene
Met zijn nieuw systeem van elektromechanische meerpuntssluitingen biedt Roto nu een intelligent alternatief voor het lastig en omslachtig hanteren van sleutels.
Roto Frank
Sociale media van alle aard kennen nog steeds een toenemend gebruik. Wat vindt u als bouwprofessional hiervan? Vindt u dat sociale media een meerwaarde hebben?
Vul onze korte enquête in en geef uw mening.
Enquete
EnOcean is een Duits bedrijf gespecialiseerd in "energy harvesting" laag vermogen draadloze oplossingen. Dat is een hele mond vol maar als we die omschrijving ontleden dan wordt de waarde van deze technologie voor de bouwsector snel duidelijk.
EnOcean
Het FAC is ingericht in het nieuwe kantorencomplex Postsite aan het treinstation in Aalst. De gevel met gekleurde zonwering zorgt voor een dynamiek en geeft een sterke, herkenbare identiteit aan het complex.
FAC Aalst
Volgens de Raad van State zijn er problemen met het wetsontwerp over het eenheidsstatuut. Ze tilt vooral zwaar aan een aantal discriminaties waaronder de uitzondering voor de bouwsector.
eenheidsstatuut
Bativox kalender