Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Somfy: Projects by Somfy, oplossingsgericht gevels aansturen. Meer»
FOAMGLAS: cellulair glas in platen en glasschuimgranulaat: een duurzaam duo. Meer»
EOSOL: Scenica: onzichtbare rolhordeur met balanssysteem. Meer»
VASCO: droog systeem bij vloerverwarming: ideaal voor renovatie en houtskeletbouw. Meer»
Moduleo: 100% Belgisch en duurzaam: hoogwaardige, modulaire kunststofvloeren. Meer»
Recticel Insulation: multifunctioneel gebouw wint PassiefBouwen Award 2012. Meer»
Niko: meer comfort en veiligheid met detectoren van Niko. Meer»
Sphinx: WC zonder spoelrand, voor hygiëne en veiligheid. Meer»
Gorter: een veilige daktoegang via een beglaasd dakluik. Meer»
Europees Hof van Justitie: decreet grond- en pandenbeleid strijdig met Unierecht. Meer»
Ontdek hoe de projectafdeling van Somfy u kan helpen met het zoeken van de juiste oplossing op vlak van besturingssystemen voor de utilitaire markt.
Somfy NV
FOAMGLAS breidt zijn hoogwaardig pallet aan systeemoplossingen voor ecologisch en duurzaam thermisch geïsoleerde gebouwen uit met MISAPOR glasschuimgranulaat.
FOAMGLAS
Eosol Scenica is meer dan louter een insectenwering: het is een onzichtbaar vliegenraam dat gebruiksgemak en discretie combineert.
EOSOL
Het VASCO droog systeem bij vloerverwarming zorgt voor een ultralage vloeropbouwhoogte van ± 5 cm en maakt zo een dekvloer overbodig.
VASCO
Moduleo is meer dan een hoogwaardige, modulaire kunststofvloer: het is een 100% Belgisch hoogtechnologisch product dat volop inzet op duurzaamheid.
IVC Group
Project Nimmerdor kwam tot stand via de recente MassiefPassief-bouwmethode, die is uitgedacht door isolatieproducent Recticel Insulation en bakstenenfabrikant Wienerberger.
Recticel Insulation
De kwalitatieve bewegingsmelders, aanwezigheidsmelders en schemerschakelaars van Niko zorgen voor comfort, veiligheid en een vermindering van het energieverbruik.
Niko NV
De bijzondere vormgeving en spoeltechniek van deze closets dragen bij aan optimale hygiëne en bieden door het ontbreken van verstopplekken extra voordeel in ruimten met verhoogde veiligheidseisen.
DE SPHINX MAASTRICHT B.V.
Het beglaasde dakluik geeft op een moderne wijze toegang tot een gezellig dakterras of daktuin maar kan ook in de utiliteitsbouw worden toegepast.
Gorter - Obelux
Het Europees Hof van Justitie stelt dat het decreet bepalingen bevat die de fundamentele vrijheden beperken. Het arrest van het Hof geeft aan dat "wonen in eigen streek" als algemene beperking enkel mag om een sociaal doel van algemeen belang te dienen.
Vlaamse decreet grond- en pandenbeleid