Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T

Beste bouwprofessional,

In deze tweede speciale editie van onze Bativoxnieuwsbrief stellen we een tweede reeks innovaties in de bouwschil voor die bouwproducenten op 8 en 9 oktober tijdens BUILTY in de kijker zullen plaatsen. BUILTY is hét exclusieve bouwplatform voor de grote aannemer maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de getoonde innovaties alle bouwprofessionals aanbelangen. Wij delen ze dan ook graag met u via deze speciale editie. Indien u wenst kan u de vorige speciale editie hier raadplegen.

BUILTY: hét exclusieve bouwplatform voor de grote aannemer op 8 & 9 oktober. Meer»
Bativox: Ontdek bativox.be, de bouw online. Meer»
Confederatie Bouw: Innoverende en toekomstgerichte materialen in de bouwsector. Meer»
navb-cnac Constructiv: Op Builty staat veiligheid voorop. Meer»
ODE: Smart buildings: energieleverancier en netstabilisator. Meer»
Holcim: Duurzame producten en ‘à la carte’ oplossingen dankzij een team van ingenieurs dat tot uw dienst staat. Meer»
Gyproc : SoundBlock-systeem tegen geluidsoverlast en Plâtinum dagkanten. Meer»
Roval Aluminium: Compleet assortiment afwerkingen in aluminium. Meer»
Cellumat: CELLU-SYS: hoog plaatsingsrendement voor lage-energie en passief hoogbouw zonder isolatiematerialen. Meer»
Weber: Constructiemortels in de kijker: doorstrijkmortel weber.mix MR als kostenefficiënte oplossing voor gevelstenen. Meer»
I.R.S.-Btech: IRS-Btech stelt voor : RESISTIT E SK en RESITRIX. Meer»
OTIS: “GeN2 Switch” ... een volgende stap op het innovatieve pad van de GeN2 lifttechnologie. Meer»
SOUDAL: Soudal stelt voor brandveilige oplossingen voor doorvoeren en de luchtdichte oplossing voor de vensteraansluiting SWS. Meer»
NERVA: NERVA, kwaliteit op vlak van prefab vloerelementen. Meer»
Ronveaux - Structo: Prefabbeton blijft een innoverend product. Meer»
Vandersanden Bricks: E-Board: isolatie & gevelafwerking met baksteen in 1 handeling. Meer»
ISOMO: Innovatief buitengevelisolatiesysteem ISOMOBRICK. Meer»
Eternit: Cedral Click, gevelbekleding in enkele klikken en vezelcementleien voor dak en gevel. Meer»
Verbo: Keramische prefabmuren als antwoord op efficiëntere bouwmethoden. Meer»
BUILTY bezoeken: Vraag nu uw ticket aan. Meer»
Ziet u als aannemer door de bomen het bos niet meer? De moderne bouwschil brengt per slot van rekening heel wat vragen met zich mee. Waar eindigt de binnenkant van een gebouw en waarom is die zo belangrijk? Stopt het bij lucht- en waterdichte bescherming of gaat het veel verder? En wat zijn de huidige innovaties inzake de schil?
BUILTY
Dankzij Bativox blijft u via uw favoriete online kanaal (2-wekelijkse nieuwsbrief, twitter, linkedin, facebook,…) op de hoogte van het nieuws in de Belgische bouwsector: recente wetgeving, de bouwconjunctuur, de laatste nieuwe bouwproducten, interessante beurzen en evenementen,...
Bativox
Als erkende competitiviteitspool - initiatief van de Confederatie Bouw en het WTCB - werkt GreenWin ten dienste van de economische ontwikkeling van Wallonië door de industriële dynamiek te bevorderen.
Confederatie Bouw - Confédération Construction
Het navb staat in voor het welzijn in de bouw, met de nadruk op de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Het navb is aanwezig op BUILTY met een adviespunt aan de inkom en geeft ook 2 infosessies.
navb-cnac Constructiv
Een kwalitatieve isolatie van bestaande en nieuwe gebouwen staat niet meer ter discussie en wordt ook wettelijk verankerd. De huidige opties situeren zich op het domein van bijna energieneutrale tot volledig energieneutrale of passief gebouwen. Diverse materialen zijn hiertoe in ruime mate voorradig op de markt.
ODE
Holcim heeft er altijd naar gestreefd de wettelijke milieunormen na te leven en zelfs te overtreffen om een mentaliteitsverandering teweeg te brengen en zijn klanten nieuwe aanbestedingsperspectieven te bieden.
Holcim
Uit onderzoek blijkt dat geluidshinder maar al te vaak een belangrijke plaats inneemt in het dagelijks leven. Iedereen wordt geconfronteerd met geluiden van de straat of van de buren, maar het was verontrustend vast te stellen dat zelfs 47% geluidshinder ondervindt.
Gyproc
De waardering voor aluminium als bouwmateriaal neemt in zowel nieuwbouw- als renovatie- en herbestemmingsprojecten toe. Niet alleen in de particuliere woningbouw, maar ook in de utiliteitsbouw.
Roval Aluminium
Naast steeds beter isolerende producten, vraagt de bouwprofessional gemechaniseerde bouwmethodes waarmee het eenvoudig, snel en dus voordelig bouwen is zonder inzet van veel vakmannen.
Cellumat
Met doorstrijkmortel gebeurt het metselen en het voegen van de gevel tegelijkertijd. Er wordt dus niet nadien gevoegd wat voor een korter bouwproces zorgt en een hogere duurzaamheid teweegbrengt.
Weber
RESISTIT E SK is een zelfklevende afdichtingsbaan met een toplaag in gewapend EPDM rubber met een totale dikte van 1,6 mm. RESISTIT E SK is geschikt voor de afdichting van ramen, dorpels, gevelelementen, funderingen en kelderwanden.
I.R.S.-Btech
De milieuvriendelijke GeN2 liften zijn normbepalend op het gebied van prestatie, betrouwbaarheid, ontwerpflexibiliteit en comfort, en zijn tegelijkertijd kostenbesparend en energiezuinig.
OTIS
Brandcompartimentering is een essentieel onderdeel van passieve brandbescherming van gebouwen. Het basisidee hierbij is dat de brand en rook beperkt blijven tot één compartiment of de uitbreiding hiervan vertragen.
SOUDAL
NERVA, gevestigd te Harelbeke, maakt reeds decennia lang geprefabriceerde vloerelementen in voorgespannen beton. Ons UITGEBREID GAMMA is een enorme troef en biedt oplossingen voor de meeste toepassingen.
NERVA
Het op dit moment aangeboden assortiment producten van geprefabriceerd structuurbeton voldoet zowel aan de technische als economische eisen. Daarnaast is het gamma zowel geschikt voor duurzame standaardoplossingen als voor erg specifieke projecten.
Ronveaux - Structo
Naast de productie van gevelstenen werkt Vandersanden Group continu aan de ontwikkeling van nieuwe baksteentoepassingen. E-Board is daar een voorbeeld van. Met het E-Board-systeem isoleert u en werkt u buitenmuren af in één enkele handeling.
Vandersanden Steenfabrieken
Bij renovatie- en nieuwbouwprojecten wordt steeds vaker gekozen voor buitengevelisolatie. Verstandig, want de voordelen zijn evident. ISOMOBRICK maakt de keuze vanzelfsprekend.
ISOMO
Eternit beschikt over een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen. Binnen het gamma gevelstroken werd onlangs Cedral Click geïntroduceerd.
Eternit
Met de introductie van Verbo prefab muurelementen speelt Ploegsteert in op de vraag naar efficiëntere bouwmethoden en op de groeiende trend naar prefab in de bouw.
Verbo