Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
In deze editie:
Deceuninck: PVC raam- en deurprofielen met uitmuntende thermische prestaties. Meer»
Wienerberger: vernieuwde U-waarde calculator en nieuwe druksterktecalculator. Meer»
Beltrami: originele stapelwanden met de nieuwe Kavalas stapelstrips. Meer»
Recticel Insulation: Recticel Insulation wordt lid van de Energy Saving Pioneers. Meer»
Triflex: belang van balkonrenovatie centraal bij werfbezoek Triflex. Meer»
Niko: Red Dot Award 2014 voor videobuitenpost van Niko. Meer»
Willco Products: GLOW, een nieuw sierpleistersysteem met opmerkelijke isolatiewaarde. Meer»
Internet : nieuwe domeinnamen voor de bouw eindigend op .archi, .immo,.... Meer»
KLIP : plannen van 500.000 kilometer ondergrondse kabels en leidingen online beschikbaar. Meer»
Wetgeving : sociale partners in de bouw bereiken akkoord over ontwerp-cao. Meer»
Architectuur : stationsgebouw Leuven heropent na drie jaar van grondige renovatiewerken. Meer»
Kalender Light+BuildingVervolmakingscursus energieprestatie regelgevingRenovatie 2014Real building energy performance assessment Brandveiligheid van gebouwenSociale media en digitaal dossierbeheer voor architectenTV 249: Leidraad voor de goede uitvoering van schilderwerkenStone ExpoWarmtenetten: de nieuwe generatieNaar een hogere duurzaamheidswaarde van beton Management van uw architectenkantoor,...Meer»
Met de nieuwe Linktrusiontechnologie zorgt Deceuninck voor uitmuntende thermische prestaties van PVC raam- en deurprofielen. Ontdek de verschillende oplossingen in de nieuwe technische gids ramen en deuren.
Deceuninck
Bereken nu probleemloos de U-waarde van een geïsoleerde spouwmuur met Wienerberger binnenmuurstenen of test onze nieuwe professionele karakteristieke muurdruksterkte-calculator.
Wienerberger
Deze grijze leisteen met kleuraccenten en een natuurruw oppervlak kan gestapeld worden tot een originele wandbekleding die bijzonder slijtvast is. Zowel voor binnen- als buitenshuis.
Beltrami
De coalitie Energy Saving Pioneers groepeert vooruitstrevende bedrijven die ijveren voor een meer ambitieus energiebesparingsbeleid in België. Bovendien vragen ze ook een bindende Europese energiebesparingsdoelstelling van 40% tegen 2030.
Recticel Insulation
Triflex organiseerde een geleid werfbezoek aan residentie Neptunus Midden in De Panne. Voorafgaand aan het werfbezoek vond een mini-seminar plaats over het belang van balkonrenovatie.
Triflex
Niko heeft voor zijn nieuwe videobuitenpost voor Niko Home Control een Red Dot Award - Product Design 2014 in de wacht gesleept. De jury evalueerde 4.815 inzendingen uit 53 landen.
Niko
GLOW is een gloednieuw sierpleistersysteem dat beantwoordt aan de noden van de hedendaagse bouwheer. Dit hoogst kwalitatief gevelisolatiesysteem koppelt de onovertroffen esthetiek van pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van een PUR isolatieplaat.
Willco Products
Binnenkort zal u domeinnamen met een hele reeks nieuwe extensies kunnen registreren. Is zo'n .archi of .immo domeinnaam iets voor u en waarop moet u zeker letten? Een duik in de wereld van de nieuwe domeinnamen.
archi immo
KLIP Digitaal, een tool waarbij het uitwisselen van informatie over ondergrondse kabels en leidingen tussen de bouwsector en de nutssector volledig online verloopt.
KLIP
De sociale partners in de bouwsector bereikten op maandag 31 maart een akkoord over een ontwerp-cao. Er werd afgesproken om de nieuwe cao op 10 april te bekrachtigen.
cao bouw
De restauratie van de monumentale stationshal en de voormalige wachtzalen vergden arbeidsintensief specialistenwerk. Ook de neoklassieke stationsgevel aan het perron werd in zijn oorspronkelijke pracht hersteld.
Station Leuven
Bativox kalender