Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Rockfon: Krios, egaal wit plafondpaneel met beste prijs/kwaliteitsverhouding. Meer»
Niko: geef een visuele boost aan je interieur met een passende schakelaar. Meer»
Vaillant: ecologischer verwarmen met de geoTHERM hybride 3 kW. Meer»
Foamglas: Foamglas en zink: een heel apart duo. Meer»
Harol: vernieuwd gamma rolluiken zet een nieuwe standaard. Meer»
itec: Penta, decoratieve en sterke vloeroplossingen voor retail en kantoren. Meer»
Vasco: lichtgewicht ventilatie-unit D275, ideaal voor appartementenbouw. Meer»
Velux: International Velux Award 2014: kan België opnieuw schitteren? Meer»
Economie : 29 EUR per jaar aan architecten-ereloon. Meer»
Wetgeving : nieuwe informatieplicht overstromingsgebieden. Meer»
Bedrijfstip : gebruik onze promocode voor een dosis praktische marketinginspiratie. Meer»
Kalender : Edubuild, Passive & Beyond, C3A-Revit Extensies, Energie & Habitat. ,...Meer»
Het zelfdragend plafondpaneel Krios is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kantafwerkingen. De hoogste geluidsabsorptiewaarde zorgt voor een aangenaam akoestisch comfort.
Rockwool nv - Rockfon
Hoeveel aandacht ook gaat naar vloeren, deurklinken en armaturen, ook de lichtschakelaars spelen een rol in het interieur. Opvallende schakelaars of juist niet, Niko heeft voor elk wat wils.
Niko NV
Het geoTHERM hybride-systeem van 3 kW, een wandhangende warmtepomp te combineren met een condensatiegaswandketel van Vaillant, is een energiezuinig en rendabel totaalsysteem.
Vaillant nv-sa
Een duurzame dakbedekking zoals zink vereist een al even doeltreffend en verouderingsbestendig isolatiesysteem eronder. Het Forensisch psychiatrisch Centrum in Gent koos daarom resoluut voor het Kompaktdaksysteem van Foamglas.
FOAMGLAS
Het vernieuwde gamma rolluiken voldoet aan de steeds hogere eisen van bouwers en verbouwers: niet alleen beveiligen en verduisteren, maar ook isoleren én mooi aansluiten bij de gevel.
Harol nv
Penta is een supercompacte heterogene pvc vloerbekleding, slijtvast en met een ongekend en ongezien aanbod in moderne motieven en kleuren.
IVC Group
De Vasco ventilatie unit D275 is met zijn in te stellen capaciteit van 185 tot 275 m3/h dé ventilatie-oplossing voor appartementen en compactere woningbouw.
VASCO
De Velux groep lanceert de 5de editie van zijn internationale wedstrijd voor architectuurstudenten, de Velux International Award for students of architecture.
VELUX Belgium
Onlangs publiceerde de FOD Economie de resultaten van het recentste huishoudbudgetonderzoek. Ontdek enkele markante conclusies uit het onderzoek.
Economie
Sinds 11 oktober 2013 geldt voor iedereen die zelf of als tussenpersoon een goed verkoopt of verhuurt voor meer dan 9 jaar een nieuwe informatieplicht m.b.t. overstromingsgebieden.
nieuwe informatieplicht
Bent u als bouwprofessional op zoek naar praktische marketinginspiratie? Dan is het 6de KMO marketingcongres op 25 oktober in Utopolis Mechelen iets voor u. Als sponsor van dit event trakteert Bativox u op een promocode zodat u een korting van 30% geniet op de deelnameprijs!
creativiteit in marketing
Bativox kalender