Copy
Bativox, het onafhankelijk platform dat de bouwprofessional op de hoogte houdt van bouwproducten. Meer over Bativox?
Afbeeldingen zichtbaar maken?
Bativox op G+, IN, F, T
Gyproc: Gyproc Proteam Trophy 2013 winnaars bekend. Meer»
De Meeuw: gloednieuwe designschool voor Sint-Agatha-Berchem. Meer»
ACV: bereken warmwaterbehoeften met Archimedes. Meer»
Niko: win duotickets voor de première van de WikiLeaks film op 08/10 te Gent. Meer»
Foamglas: PERINSUL haalt als enige een ETA voor thermische onderbrekingen. Meer»
Somfy: eigen woning bij twee op drie Belgen niet geschikt voor oude dag. Meer»
Hörmann: ThermoPro Plus, de voordeur die beschermt wat belangrijk is. Meer»
Delabie: SECURITHERM thermostatische ééngreepsmengkraan voor ziekenhuizen. Meer»
Architectuur : Oostcampus werd laureaat van de Prijs Bouwmeester 2013. Meer»
Woonbonus : wat met de woonbonus na 2014? Meer»
Gaudí : Sagrada Familia af tegen 2026. Meer»
Ontdek de projecten en het vakmanschap van de erkende Gyproc installateurs die deelnamen aan de 3de editie van de Gyproc Pro Team Trophy awards.
Saint-Gobain Construction Products Belgium NV
De uitbreiding van een onderwijscomplex in Sint-Agatha-Berchem bewijst dat industrieel en modulair bouwen spannend, dynamisch en architectonisch uitdagend kan zijn.
De Meeuw
Als marktleider in het ontwerpen en produceren van verwarmingsketels heeft ACV zeer veel ervaring met het berekenen van de benodigde capaciteit van installaties. Deze knowhow werd verwerkt in het softwareprogramma Archimedes.
ACV Belgium
Wil jij samen met Niko en Bativox naar de Belgische première van de WikiLeaks film "The Fifth Estate" met o.a. Benedict Cumberbatch in de rol van Julian Assange? Doe dan mee met onze wedstrijd en maak kans op 2 duotickets voor de voorstelling op dinsdag 8 oktober om 20u30 in het Capitole te Gent.
Win Duotickets
Voor PERINSUL - isolatieblokken van cellulair glas - haalt Foamglas als enige in heel Europa een ETA voor thermische onderbrekingen in structurele toepassingen. Opnieuw een bewijs van topkwaliteit.
FOAMGLAS
Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Ouderen peilt Somfy naar de verwachtingen en pijnpunten die de Belg ziet voor zijn "oude dag".
Somfy NV
Deze nieuwe voordeur van Hörmann heeft een uitstekende warmte-isolatie, hoge veiligheid en een exclusief design.
HÖRMANN
Deze ééngreepsmuurmengkraan zorgt voor optimale hygiëne en het beheer van de verspreiding van bacteriën in een ziekenhuis-omgeving. Met totale anti-verbrandingsveiligheid en debietbegrenzer voor verminderd waterverbruik.
Delabie
Oostcampus, de nieuwe naam voor de campus waarop de gemeente Oostkamp verschillende diensten groepeerde, werd onlangs laureaat van de Prijs Bouwmeester 2013 in de categorie "Reconversie".
Oostcampus
De zesde staatshervorming levert Vlaanderen extra bevoegdheden -waaronder de woonbonus of de fiscale afttrek van hypothecaire leningen- maar welke keuzes zal Vlaanderen maken?
woonbonus
Bijna 150 jaar na de start zou het meesterwerk van Gaudí voltooid kunnen zijn. Bekijk hieronder de knappe animatie van de laatste rechte lijn.
Gaudí