Copy
Songflow
songflow-left.png


Hi,

line.png

Zoals wij in onze vorige mail hebben gemeld gaan wij stoppen met Songflow. Het is voor ons belangrijk dat jouw muziek wordt overgezet naar een nieuwe distributeur. Om het overzetten van je muziek zo makkelijk mogelijk te maken mailen we je over de volgende twee nieuwe features:

  • Content downloaden van Songflow.
  • Zelf muziek verwijderen (‘takedown’) van de muziekservices.

Hieronder kan je meer lezen over hoe deze features in elkaar zitten.

ok is het belangrijk om de volgende data bij te houden:

  • 11th September 2018: dit is de laatste dag dat er nieuw materiaal via Songflow aan de digitale muziekdiensten geleverd kan worden.
  • 14th September 2018: dit is de laatst mogelijke releasedatum die je via Songflow kunt instellen
  • 1st November 2018: je muziek wordt verwijderd (‘takedown’), en wordt niet langer gedistribueerd via Songflow. Het zal dus van de muziekservices verdwijnen, tenzij je voor die tijd bent overgestapt naar een andere distributeur.

Download jouw Songflow content

Log in en ga naar de release waarvan je de content wilt downloaden. Naast de cover art en de track(s) hebben we groene download knoppen geplaatst. Wanneer je daarop klikt start er een download. (Let op dat wij in de file naam de ISRC hebben verwerkt). Wanneer je op de download knop hebt geklikt start de download na een aantal seconden.

Zelf muziek verwijderen (‘takedown’) van de muziekservices

In jouw Songflow Artiesten dashboard, waar je releases staan, hebben we een rode knop toegevoegd waarop staat: “Take down all:. Wanneer je deze knop gebruikt haal je alle releases van de muziekservices neer wat je via Songflow van deze artiest hebt gedistribueerd. (Let op dat het een aantal dagen kan duren voordat de releases neergehaald worden van de muziekservices).

Let op: om je Spotify streaming plays en playlists van jouw muziek te behouden moet de content al ge-upload zijn via een andere distributeur.

Om meer te weten te komen over het sluiten van Songflow en de distributeurs die aanbiedingen hebben voor Songflow gebruikers kan je bij onze FAQ pagina terecht.

Toekomstige communicatie We zullen de komende weken en maanden meer mails sturen over het afsluiten van Songflow. Hou de website en je mail in de gaten.

Als je verder nog vragen hebt kan je terecht bij onze FAQ pagina op onze Songflow website. Voor vragen die niet in de FAQ voorkomen kan je ook ons support team mailen op support@songflow.com.

Vriendelijke groet,

The Songflow Team

View this email in your browser
Manage notifications from Songflow in your user settings
This message was send from Songflow HQ, Prinsengracht 581, 1016HT, Amsterdam, The Netherlands, KVK56198655

songflow-right.png
songflow-footer-NEW.png