Copy
Songflow
songflow-left.png

Hi,

line.png

Zoals je waarschijnlijk al weet gaan wij Songflow stopzetten. Het is belangrijk voor ons dat jouw muziek zo snel mogelijk wordt overgezet naar een nieuwe distributeur. De mail van vandaag sturen wij om alle deadlines nog eens op een rijtje te zetten. Let op dat al deze data belangrijk voor je zijn wanneer je nog content hebt gedistribueerd via Songflow. Lees het goed door en neem de stappen om je content bij een andere distributeur onder te brengen. Verder hebben wij ook twee mededelingen: wij gaan de releases die in draft staan verwijderen van je artiestenprofiel en zullen wij jouw content van Tidal en Napster neerhalen (“take down”).

Belangrijke data

  • 11 September 2018: dit is de laatste dag dat er nieuw materiaal via Songflow aan de digitale muziekdiensten geleverd kan worden.
  • 13 September 2018: de releases die in draft staan worden verwijderd van je artiestenprofiel. Tot deze tijd kan je nog content downloaden vanuit je artiesten profiel in Songflow.
  • 14 September 2018: dit is de laatst mogelijke releasedatum die je via Songflow kunt instellen.
  • 20 September 2018: wij halen je content neer ("takedown") van Tidal en Napster.
  • 1 November 2018: je muziek wordt verwijderd (‘takedown’), en wordt niet langer gedistribueerd via Songflow. Het zal dus van de muziekservices verdwijnen, tenzij je voor die tijd bent overgestapt naar een andere distributeur.

Drafts

Releases die nog in draft staan worden op 13 September verwijderd uit je artiestenprofiel. Check ajb je releases op content wat je nu nog zou kunnen downloaden.

Tidal + Napster Takedowns

Op 20 September gaan wij alle Songflow muziek neerhalen (“takedown”) van Tidal en Napster. Dit is om onze administratieve proces van het stopzetten van Songflow te versnellen. Wij zullen van Napster en Tidal nog royalties ontvangen tot en met september. Volgende week zullen we meer informatie sturen over de royalty accounting.

Als je verder nog vragen hebt kan je terecht bij onze FAQ pagina op onze Songflow website. Voor vragen die niet in de FAQ voorkomen kan je ook ons support team mailen op support@songflow.com.

Vriendelijke groet,

The Songflow Team

View this email in your browser
Manage notifications from Songflow in your user settings
This message was send from Songflow HQ, Prinsengracht 581, 1016HT, Amsterdam, The Netherlands, KVK56198655

songflow-right.png
songflow-footer-NEW.png