Copy
Laatste nieuws rondom de nieuwe woonbuurt Westwaard in Kaatsheuvel met een landelijk dorps karakter.
View this email in your browser
Ten westen van de Sweensstraat in Kaatsheuvel komt de nieuwe woonbuurt Westwaard. Een gemoedelijke buurt met een dorps, landelijk karakter.
Presentatie plan openbare ruime fase 1 Zuid
In de nieuwsbrief van september lieten we weten dat we bijna klaar zijn met de plannen voor de openbare ruimte en de definitieve inrichting ervan van fase 1 Zuid. We presenteren deze op woensdag 18 november. De (toekomstige) bewoners van Westwaard ontvangen een persoonlijke uitnodiging.
Voortgang bouw, foto's Henri Boer Fotografie (september 2019)
Start plan fase 1 Noord
De projectmedewerkers van Westwaard zijn druk aan de slag met de uitwerking van de technische plannen voor het plaatsen van riolering, kabels, leidingen en bouwwegen voor de woonvelden 6, 7, 11 en 12. De voorbereidingen van het bouwrijp maken worden de komende tijd uitgevoerd. De woonvelden 8, 9 en 10 van fase 1 Noord zijn nu tijdelijk ingericht als waterberging en dat blijft voorlopig zo.
Grondruil en woonvelden
De gemeente ruilde grond in Westwaard met grond van wooncorporatie Casade aan de Sweensstraat. In de straat staan acht huurwoningen van Casade. Deze maken plaats voor nieuwe tweekappers. In Westwaard bouwt Casade negentien nieuwe huurwoningen. Lees meer over de grondruil in het nieuwsbericht van 8 oktober. In de loop van 2020 gaat Casade bouwen (woonveld 6) en komen er vrije kavels op de markt (woonveld 12). Voor de woonvelden 7 en 11 is de gemeente in gesprek met projectontwikkelaars. Zodra de plannen concreet zijn, laten we dit weten.
Vooraankondiging verkoop vrije kavels
Heb je interesse om zelf een huis te bouwen in de dorps landelijke nieuwbouwwijk Westwaard? In het eerste kwartaal van 2020 starten we met de verkoop van vier vrije kavels. Dit zijn de kavels op woonveld 12, fase 1 Noord. De kavels zijn van circa 600 m2 tot wel 1000 m2 groot. Makelaar Van de Zande verzorgt de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de officiële start van de verkoop van de vrije kavels? Meld je dan aan via nieuwbouw@zande.nl
Meer informatie
 
Copyright © 2019 Gemeente Loon op Zand, All rights reserved.Uitschrijven nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp