Copy
Laatste nieuws rondom de nieuwe woonbuurt Westwaard in Kaatsheuvel met een landelijk dorps karakter.
View this email in your browser
Ten westen van de Sweensstraat in Kaatsheuvel komt de nieuwe woonbuurt Westwaard. Een gemoedelijke buurt met een dorps, landelijk karakter.
Voorbereidingen fase 1 Noord
We werken ook in deze zomerse maanden hard door aan Westwaard. We zijn aan de slag met de voorbereidingen van het Noordelijke deel van fase 1 in Westwaard. Fase 1 is opgedeeld in een Zuidelijk en Noordelijk deel. In het voorjaar van 2017 startte fase 1 van de woonwijk Westwaard. Nu richten we onze pijlen op het Noordelijke deel, mogelijk met kavels voor particulieren en projectontwikkelaars. Eind 2019 is er meer bekend over de plannen voor het Noordelijk deel. We houden je op de hoogte!
In de verkoop: 25 innovatieve, sfeervolle woningen, iets voor jou? 
Een prachtige kans: het nieuwbouwproject van BPD bestaat uit een wijkje met 25 boerderij-achtige, stijlvolle, supergeïsoleerde en comfortabele woningen. Dankzij zonnepanelen en een warmtepomp wekken de huizen ook zelf energie op. Hierdoor heeft een gemiddeld gezin bij bewust energiegebruik geen verbruikskosten. Nul op de meter dus. Er is keuze uit hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen. Kijk snel of er voor jou ook een huis bij zit! Kijk op www.nieuwbouw-westwaard.nl.
 
Écht onderscheidend bouwen
Ontwikkelaar BPD en architectenbureau architecten|en|en zetten met Westwaard een nieuwe stap op het gebied van duurzaamheid. Robbert Urlings, directeur van architecten|en|en: "Er zijn al veel woningen met een laag energieverbruik en huizen die zelf energie opwekken. Wij gaan een stap verder en zetten écht iets onderscheidends neer door niet alleen energieneutraal te bouwen, maar ook circulair. Nagenoeg de volledige constructie van de huizen bestaat uit bio-based materiaal."

Laat deze mooi kans niet gaan, de verkoop van de 25 nieuwbouwwoningen in Westwaard is van start!
Start bouw woningen CPO Westwaarts
CPO-vereniging Westwaarts bouwen 22 woningen in Collectief Particulier opdrachtgeverschap (CPO). In april tekenden ze de koopovereenkomst. Na de bouwvak (medio augustus) start de aannemer met de bouw. 
Meer informatie
 
Copyright © 2019 Gemeente Loon op Zand, All rights reserved.Uitschrijven nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp