Copy
Belangrijke info! Mis het niet!
View this email in your browser
Bekijk onze films!
De Fuji Mae Kids Cup??????
Nog geen idee wat dit is?
Twijfel of je wel mee wil doen?

Aankomende maand is onze sparringsmaand en zullen we aandacht besteden aann de verschillende sparringsstijlen die worden toegepast tijdens ons toernooi.
Bekijk hier de Fuji Mae Kids Cup Trailer
Bekijk hier de Fuji Mae kids Cup film
Dit wil je niet missen!
Schrijf je ook in: Fuji Mae Kids Cup
Deelnemers - Vrijwilligers - Coaches - Scheidsrechters
Schrijf je hier in!
Bekijk hier de nieuwe online uitnodiging
Klik hier voor alle info
Ons eigen jeugd Taekwon-Do toernooi!

De Fuji Mae kids Cup, is uitgegroeid tot het grootste Jeugd ITF Taekwon-Do toernooi van Nederland. De Fuji Mae kids Cup is een laagdrempelig toernooi voor Taekwon-Doins, Coaches en scheidsrechters. Dit om hun kennis te laten maken met de wedstrijdsport en om hun ruim de gelegenheid te geven zich te ontwikkelen op een toernooi. De Fuji Mae kids Cup is daarom een unieke wedstrijd ervaring!
Er is mogelijheid om deel te nemen in Sparring, Tuls, en Springen.

De Fuji Mae Kids Cup, georganiseerd door ITF Taekwon-Do Chong Do Kwan, is een laagdrempelig Taekwon-Do toernooi. De Fuji Mae Kids Cup is er speciaal voor de jongere Taekwon-Do deelnemers. Bij de Fuji Mae Kids Cup zorgen we ervoor dat de deelnemers kennis kunnen maken met de wedstrijdsport. Op de Fuji Mae Kids Cup kunnen de deelnemers verwachten dat ze in een kleine poule zitten, waarze tegen elke deelnemer van de poule dienen te strijden.Wij van de Fuji Mae Kids Cup zorgen ervoor dat de deelnemer in een poule komt waarbij lengte, leeftijd en bandkleur nooit geen groot verschil kan zijn. Door wedstrijden te houden in diversen onderdelen bestaat er voor de deelnemers aan de Fuji Mae Kids Cup een grote kans dat ze in de prijzen vallen. De Fuji Mae Kids Cup is dus een uitermate geschikte kans om kennis te maken met de prachtige wedstrijdsport van het ITF Taekwon-Do.

€22,50 inschrijfgeld, ongeacht aantal onderdelen!
Informatie over hoe deelnemers geld te betalen
Copyright © 2019 Chong Do Kwan, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp