Copy

Dyn Dao Nieuws in een nieuw jasje


Hallo allemaal,


Volg je lessen bij Dyn Dao, heb je die gevolgd of heb je ooit informatie opgevraagd? Dan ontvang je zo nu en dan het Dyn Dao Nieuws. Voorheen was dat 'n eenvoudig mailtje, maar voortaan komt het in deze vorm. Dat leest wel zo lekker. Wil je liever geen nieuws meer ontvangen, meld je dan eenvoudig af onderaan dit bericht. Heb je vragen, neem gerust contact op.
 

Hartelijke groeten, Rieky Takken

Contact

Gratis open lesweek

13 t/m 17 september

Het is september, dus de open lesweek staat weer op het programma. In deze week kun je gratis kennismaken met lessen die je niet eerder hebt gevolgd. Mits de groep niet vol is natuurlijk. Dus meld je even aan en check of er plaats is. Hieronder vind je het rooster.

Aanmelden open lesweek

Tai chi

Ma 18.30-19.30 (Wudang stijl) De Wier, De Telle 21, Ureterp
Di 15.00-16.00 (Easy/60+) Dorpshuis, Uthôf 10, Siegerswoude
Di 18.30-19.30 (24-vorm) De Lawei, Laweiplein 1, Drachten

Yin yoga

Ma 20.00-21.15 Dorpshuis, Uthôf 10, Siegerswoude
Di 19.30-20.30 De Lawei, Laweiplein 1, Drachten
Wo 20.00-21.15 Dorpshuis, Uthôf 10, Siegerswoude

Meditatie

Di 20.30-21.30 De Lawei, Laweiplein 1, Drachten

Wudang fitness

Di 13.45-14.45 Dorpshuis, Uthôf 10, Siegerswoude
Do 9.30-10.30 Sportschool Ebert, Zuidkade 53, Drachten

Uitgelicht: meditatie

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te gaan mediteren. Een belangrijke reden daarvoor is het verlangen naar meer rust in hun leven. Een uitstekend motief. Maar mediteren kan je veel meer brengen dan rust alleen.

Wat meditatie voor je kan doen, is afhankelijk van de meditatievorm die je kiest en je intentie daarbij. Bij Dyn Dao ligt de primaire focus op het lichaam. Daarbij werk je vanuit een door jou gekozen doel. Met behulp van verschillende meditatie-oefeningen leer je de signalen van je lichaam steeds beter waarnemen. Je wordt je ook steeds bewuster van de (hinderende) kracht van je gedachten. Zo leer je jezelf steeds beter kennen. Je ontdekt waarom je vaak in oude patronen terugvalt en – nog belangrijker – hoe je dat kunt doorbreken.

Ben je benieuwd hoe het werkt? Meld je dan aan voor de open les op dinsdag 14 september om 20.30 uur in De Lawei in Drachten. Kun je niet op die datum, neem dan contact op voor andere mogelijkheden.

Nieuw: de voedingscoach

Dit voorjaar heb ik de opleiding tot voedingscoach afgerond. Op het moment van dit schrijven, staat het nog niet op de website, maar daar wordt aan gewerkt.

Voeding past heel mooi in het pakket van Dyn Dao, want beweging, ontspanning en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij de meeste gezondheidsvragen is het verstandig deze drie aspecten samen onder de loep te nemen. Dat betekent niet dat je meteen ook van alles moet ondernemen op alle drie gebieden, maar je krijgt wel een helder beeld van waar verbetering mogelijk is. Uitgangspunt is altijd: waar heb jij op dit moment behoefte aan?

Wil je persoonlijk voedingsadvies, meld je dan aan voor een intake. Een intake duurt een uur en kost €60,00. Heb je een strippenkaart voor de lessen bij Dyn Dao, dan krijg je €10,00 korting.

De intake geeft je een goed beeld van de punten waarop winst is te behalen. Misschien is dat voor jou voldoende om mee aan de slag te gaan. Wil je graag meer begeleiding, kies dan voor een coachingstraject.

 
Ik heb een vraag over voeding en coaching

Inspiratie


"De strategie van de taoïst bestaat erin, alles wat zich 'aandient'- ook op het innerlijke, emotionele vlak - te onthalen op 'rustige tevredenheid'.

Uit: Taoïsme, De weg om niet te volgen, Patricia de Martelaere,
uitgeverij Ambo.

Regelmatig krijg ik de vraag of ik misschien ook boekentips heb, met achtergrondinformatie over de lessen die ik geef en de dingen die ik vertel. Voortaan zal ik onder het kopje 'Inspiratie' een boek eruit lichten dat ik zelf met veel plezier heb gelezen.

De eerste in de rij is 'Taoisme, De leer om niet te volgen'. Waarom dit boek? Omdat de Wudang tai chi, Wudang fitness, meditatie en stoelmassages die ik geef, hun oorsprong hebben in het daoisme (ook wel geschreven als taoïsme). Patricia de Martelaere geeft een grondige en heldere uitleg over deze oude Chinese leer.


Dat was 'm weer, beste mensen. Nogmaals: heb je vragen, neem dan contact op. Heb je zin om iets nieuws te proberen? Meld je dan aan voor een andere les en ontdek of het wat voor je is. Wil je meer weten over wat de lessen inhouden, het actuele rooster, tarieven of over Dyn Dao in het algemeen? Kijk dan op de website. Graag tot ziens in de les.

Naar de website
Facebook
Website
Copyright © 2021 Dyn Dao

Wil je geen e-mail meer ontvangen van Dyn Dao,
klik dan hier om je af te melden.

Email Marketing Powered by Mailchimp